Luo uusi vahti

Maksuvaihtoehdot

Julkaistu Kirke Sööt 1 vuosi sitten
Kullan hinta (XAU-EUR)
1 581,63 EUR/oz
  
+ 17,14 EUR
Hopean hinta (XAG-EUR)
16,07 EUR/oz
  
+ 0,18 EUR

Tavexin asiakkaat voivat ostaa kultaa tai hopeaa joko tekemällä tilauksen verkkokaupassamme tai asioimalla myymälässämme, jossa tuotteet voi ostaa suoraan tiskiltä. Otathan huomioon, tilauksen tekijän, maksajan ja tilauksen noutajan tulee olla sama henkilö, niin paikan päältä kuin nettikaupastakin ostaessa.

Verkkokauppatilauksen maksaminen

Tavex hyväksyy ainoastaan tilisiirron verkkokauppaostoksissa.

A. Lasku: Kun olet tehnyt tilauksen verkkokaupassa, saat tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen laskun. Lasku tulee maksaa tunnin kuluessa tilauksesta yhdelle laskussa mainituista pankkitileistä. Laskun numero tulee kirjoittaa maksun viestikenttään.

B. Rahojen siirto: Mikäli suoritat maksun samasta pankkiryhmästä kuin missä Tavexin pankkitili on, raha siirtyy yleensä Tavexin tilille välittömästi. Mikäli oma tilisi on eri pankissa kuin jokin Tavexin tileistä, rahan siirtyminen Tavexin tilille vie 1-2 pankkipäivää.

Maksaminen myymälässä

Tavex hyväksyy myymälöissään maksuksi käteisen, ulkomaisen valuutan sekä debit- ja credit-kortit.

A. Ulkomainen valuutta: Tavex hyväksyy ulkomaisen valuutan maksuvälineenä ostettaessa kultaa tai hopeaa. Valuutta vaihdetaan kuitenkin ennen kauppaa euroiksi. Tarjoamme tässä tapauksessa ulkomaiselle valuutalle erikoiskurssin. Ota yhteyttä, mikäli haluat tietää tästä maksutavasta lisää: +358 9 68 149 149 tai tavex@tavex.fi.

B. Debit- tai credit-kortti: Hyväksymme maksuvälineenä Visa ja Mastercard debit- ja credit-kortit. Luottokunnan kulu suomalaisella debit-kortilla maksettaessa on enintään 0,75 euroa ja credit-kortilla maksettaessa 0,9 % summasta. Ulkomaisella kortilla maksettaessa kulu on 1,65 % summasta.

Rahanpesuasetukset
Ostettaessa tai myydessä kultaa tai hopeaa yli 10 000 eurolla, olemme velvoitettuja tunnistamaan asiakkaan. Jotta asiakkaan tunnistus onnistuu, on asiakkaalla oltava esittää jokin näistä dokumenteista:

  • suomalainen passi
  • henkilökortti
  • suomalainen ajokortti (Suomen kansalaisilla)
  • ulkomainen passi

Huomioithan, että kauppaa ei voida suorittaa, mikäli asiakkaalla ei ole esittää voimassaolevaa henkilöllisyystodistusta.

Kullan hinta (XAU-EUR)
1 581,63 EUR/oz
  
+ 17,14 EUR
Hopean hinta (XAG-EUR)
16,07 EUR/oz
  
+ 0,18 EUR

Voisit myös haluta lukea