Luo uusi vahti

Luo uusi hintarobotti

+ -

Luo uusi hintarobotti

Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 000 gramman Heraeus hopealaatta Varastossa

Tavex on iloinen voidessaan esitellä Herauksen 1 kg .999 hopelaatan. Saksan tunnetuinta hopealaattaa valmistaa Heraeus Precious Metals, ... lue lisää
Ostamme
1+
515,35 €

Esittely

Tavex on iloinen voidessaan esitellä Herauksen 1 kg .999 hopelaatan. Saksan tunnetuinta hopealaattaa valmistaa Heraeus Precious Metals, joka on kokonaisvaltainen jalometalli- ja tekniikanalan yritys, yksi Saksan suurimmista yksityisesti omistetuista yrityksistä. Yhden kilogramman hopealaatta on valmistettu perinteisellä menetelmällä, valamalla. Se on hyvin kiiltävä, paksu ja siinä on uskomaton painon tuntu. Laatta on täydellinen valinta niille, jotka haluavat todella tuntea jalometallin käsissään. Valetun laatan jälleenmyyntiarvo ei kärsi pienistä naarmuista tai kolhuista.

Yhden kilogramman Heraeus hopealaatta on edullinen ja sen hopean grammahinta on yksi alhaisimmista markkinoilla.

Hinta sisältää ALV 24 %.

Miksi ostaa

 • 1 kg Heraeus .999 hopealaatta seuraa hopean hintaa. Heraeus hopealaatan arvo määräytyy ensisijaisesti sen hopeapitoisuuden mukaan, joka linkittyy hopean maailmanmarkkinahintaan.
 • 1 kg hopealaatan hinta nousee inflaation myötä. Hopea on osoittautunut läpi historian suureksi voimavaraksi korkean inflaation aikana sen arvon noustessa nopeammin kuin monien muiden sijoitustuotteiden.
 • .999 hopealaatan puhtaus on taattua. Heraeuksen valmistus- ja jalostusprosessia valvoo LBMA:n (London Bullion Market Association) vahvistetut tutkijat, taaten Heraeuksen hopealaatoille tiukat laatu- ja puhtausvaatimukset.
 • Heraeuksen hopealaatat ovat .999 puhdasta hopeaa. Nämä hopealaatat ovat mainio tapa päästä käsiksi tähän kallisarvoiseen valkoiseen metalliin.
 • Heraeuksen 1 kg .999 hopealaatta on uskomattoman painava. Se tunne, kun käsittelee valettua hopealaattaa, saa hymyn jokaisen kasvoille.
 • Heraeuksen hopealaatat ovat tunnustettuja ja helposti rahaksi muutettavia. Heraeus on yksi maailman vanhimmista jalometallijalostamoista ja se tuottaa hopea- ja kultalaattoja kolmessa eri maanosassa. Tämä tekee Heraeuksesta tunnetun nimen maailmanlaajuisilla sijoitusmarkkinoilla.
 • Heraeuksen hopealaatat ovat erittäin suosittuja sijoittajien keskuudessa. Heraeuksen 1 kg hopealaatat ovat Saksan tunnetuimipia sijoitushopeatuotteita muodossaan.

Hopeatuotteiden ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja varallisuuden säilyttämistä

Hopean arvo on noussut vuosien aikana ja tehnyt siitä hyvän tavan säilyttää varallisuutta.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  802,35 €
 • Takaisinostohinta
  515,35 €
 • Riski nyt
  287,00 €

Fakta: hopean hinta EUR on noussut -24.16% viimeisen 8 vuoden aikana. Alhaisimmillaan hinta oli 10,57 EUR/1oz ja korkeimmillaan 27,39 EUR/1oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 16,89 EUR/1oz

Historia

 

Heraeus 1 kg valettu hopealaatta

Valetun hopealaatan valmistusprosessi alkaa lämmitämällä hopeamateriaali uunissa, kunnes se muuttuu sulaneeksi massaksi. Lämmitysprosessin aikana kaikki massan epäpuhtaudet poistetaan, kunnes jäljellä on vain sulanut puhdas hopeamassa, yleensä pitoisuudeltaan 99,9 %. Puhdistettu hopea jäähdytetään ja sitten muotoillaan joko pieniksi hopearakeiksi tai -paloiksi. Kumpikin näistä muodoista punnitaan haluttuun painoon ja laitetaan raudasta valmistettuun valumuottiin. Muotti laitetaan uuniin, jossa pienet hopeapalat sulavat. Kun hopea on sulanut, muotit jäähdytetään ja hopea jähmettyy sisällä. Tuloksena on valettu hopealaatta. Tämän jälkeen nämä vastavaletut hopealaatat tarkastetaan ja punnitaan. Testin läpäisseet laatat puhdistetaan ja laitetaan laattaan halutut merkinnät tekevään hydrauliseen painoon.

Sijoittajien on hyvä ottaa huomioon, että toisin kuin lyödyt laatat jotka valmistetaan yhtenäisistä hopeapaloista ja joilla on tasainen pinta, valetun laatan pinta voi olla karkea ja epätasainen. Tämä tekee valetuista laatoista täydellisen vaihtoehdon niille, jotka todella haluavat tuntea hopean kädessään. Valettujen hopealaattojen jälleenmyyntiarvo ei alene pienistä naarmuista tai kolhuista.

Tuotteen paino grammoina
1001.001
Hopea paino grammoina
1000
Puhtaus
999
Hopea paino troy unsseina
32.15075
Pituus
111
Leveys
51
Paksuus
21
Valmistaja
Heraeus Precious Metals, Saksa

Etupuoli

Laatan etupuolella on yläosassa teksti "HERAEUS" sekä "Feinsilber", joka merkitsee puhdasta hopeaa, sekä "999.0" merkiten 99,9 % hopeapitoisuutta. Laatan keskellä on Heraeuksen virallinen leima, jota ympäröi teksti "HERAEUS EDELMETALLE HANAU". Laatan alareunaan on merkitty laatan paino.

Kääntöpuoli

Laatan kääntöpuoli on kiillotettu.

Pakkaus

1 kg hopealaatta on suljetussa muovisessa tehdaspakkauksessa.

Aitoustodistus

Aitoustodistus: 1 kg hopealaatta toimitetaan ilman aitoustodistusta. Heraeuksen virallinen leima laatassa toimii sertifikaattina. Leima tunnetaan ympäri maailman ja se takaa, että laatta hyväksytään jalometallikaupoissa ja rahoituslaitoksissa.

Tuotteiden arvo
Riskisi, jos myyt heti takaisin

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tilata sen etukäteen. Otamme yhteyttä sinuun kun tuote on saatavissa.

Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Luo Tavex-tili
Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.