Kullan myynnin kehitys Tavex/Tavid-konsernissa

Tavid-konserni, johon Tavex Oy kuuluu, on myynyt vuoden 2013 ensimmäisten kahdeksan kuukauden aikana 2 tonnia (2 000 kg) kultaa. Erityisen hyvin myynti on kehittynyt Ruotsissa ja Bulgariassa, joissa molemmissa kultaa myytiin kahdeksassa kuukaudessa lähes 400 kg. Suomessa kultaa myytiin lähes 300 kg. Tavid-konsernin kullan myyntiennätys on vuodelta 2011, jolloin kultaa myytiin koko vuoden aikana 2,8 tonnia. Vuonna 2012 myynti oli 2,3 tonnia.


 


“Vaikka kullan hinta on viimeaikoina laskenut huippulukemistaan, eivätkä talousongelmat Euroopassa saatika maailmalla ole samaan aikaan kuitenkaan hävinneet mihinkään, hyödyntävät sijoittajat tilannetta hankkimalla lisää kultaa.” kertoo Tavid-konsernin kultapuolen johtaja Meelis Atonen.


 


Tavid AS on vuonna 1991 virolaisella pääomalla perustettu yritys. Tavid on Viron suurin valuutanvaihtoyritys sekä Baltian ja Skandinavian suurin sijoituskullan myyjä. Viron lisäksi Tavidilla on toimipaikkoja kuudessa eri maassa: Ruotsissa, Suomessa, Latviassa, Tanskassa, Norjassa ja Bulgariassa. Näissä maissa yritys toimii nimellä Tavex. Tavid-konserni työllistää tällä hetkellä 181 henkilöä.


 


Lisätietoja:


Meelis Atonen


Tavid-konsernin kultapuolen johtaja


Gsm: +372 506 9459

e-mail: meelis@tavid.ee


Tavexista

Tavex tarjoaa sijoituskultaa alhaisimpaan mahdolliseen hintaan. Asiakkaamme ovat tietoisia tästä ja siksi suurempi määrä asiakkaita kuin koskaan ostaa tuotteitamme hajauttaakseen riskiä muista omaisuuslajeista.

Tuoreimmat uutiset

Yhteistyökumppanimme