Luo uusi vahti

Luo uusi hintarobotti

+ -

Luo uusi hintarobotti

Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

Paketti

Sijoituspaketti - Historialliset Startti Varastossa

Tavexilla on ilo tarjota Historialliset Startti -sijoituspaketti sijoittajille, jotka ovat jo löytäneet kullan edut ja kokevat itsensä varmaksi ... lue lisää

Esittely

Tavexilla on ilo tarjota Historialliset Startti -sijoituspaketti sijoittajille, jotka ovat jo löytäneet kullan edut ja kokevat itsensä varmaksi hankkimaan salkkuunsa fyysistä kultaa. Tämän sijoituspaketin tuotteet ovat valikoima asiakkaidemme eniten ostamia tuotteita, joita voimme tarjota edulliseen hintaan. Historialliset Startti -sijoituspaketti on mainio tapa laajentaa sijoitussalkun sisältöä. Paketti sisältää tunnetuimpia eurooppalaisia historiallisia kultakolikoita:

Kultakolikko: Belgian 20 frangin Leopold II (900) – 1 kolikko

Kultakolikko: Ranskan 20 frangin Napoleon III (900) – 1 kolikko

Kultakolikko: Iso-Britannian Sovereign Victoria (917) – 1 kolikko

Kultakolikko: Italian 20 liiran Viktor Emanuel II (900) – 1 kolikko

Kultakolikko: Hollannin 10 guldenin Vilhelmiina (900) – 1 kolikko

Historialliset Startti -sijoituspaketti sisältää yhteensä 0,99 unssia (30,79 grammaa) puhdasta kultaa. Toisin kuin nykyaikaiset kultakolikot, historialliset kolikot on lyöty 900 tai 917 puhtaasta kullasta. Tämä lajitelma historiallisia kultakolikoita takaa sijoituksesi likviditeetin ja antaa sinulle mahdollisuuden realisoida sijoituksesi osissa tarvittaessa.

 

Miksi ostaa

  • Historialliset Startti -sijoituspaketti on luotettava. Kukin historiallinen eurooppalainen kultakolikko on osoittanut olevansa hyvä varallisuuden säilyttäjä kautta aikojen.
  • Historialliset Startti -sijoituspaketti on sopiva aloitteleville sijoittajille. Paketti on edullinen vaihtoehto aloittelijoille, jotka ovat uusia kultaan sijoittamisessa, mutta haluavat kokea fyysiseen kultaan sijoittamisen edut.
  • Historialliset Startti -sijoituspaketti on painonsa arvosta kultaa. Näiden valikoitujen tuotteiden arvo perustuu niiden kultapitoisuuteen, joka linkittyy suoraan kullan maailmanmarkkinahintaan.
  • Historialliset Startti -sijoituspaketti on erinomainen tapa laajentaa sijoitussalkun sisältöä. Kullan alhainen riippuvuus muista rahoitustuotteista tekee sijoituspaketista hyvän keinon suojautua markkinariskeiltä.
  • Historialliset Startti -sijoituspaketti on tapa säästää. Viisi erilaista historiallista kultakolikkoa ovat ihanteellinen valinta pitkäaikaiselle sijoittajalle, joka arvostaa turvallisuutta ja pysyvyyttä, jonka fyysisen kullan omistaminen antaa.

Pakkaus

Kukin kolikko on pakattu yksitellen kovamuoviseen kapseliin

Tuotteiden arvo
Riskisi, jos myyt heti takaisin

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Luo Tavex-tili
Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.