Luo uusi vahti

Luo uusi hintarobotti

+ -

Luo uusi hintarobotti

Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

Paketti

Sijoituspaketti - Startti MIX

Tavexilla on ilo tarjota Startti MIX -sijoituspaketti aloitteleville sijoittajille, jotka ovat jo löytäneet kullan edut ja kokevat ... lue lisää
Myymme säästät Ostamme
10 394,15 €

Esittely

Tavexilla on ilo tarjota Startti MIX -sijoituspaketti aloitteleville sijoittajille, jotka ovat jo löytäneet kullan edut ja kokevat itsensä varmaksi hankkimaan salkkuunsa kultaa. Tämän sijoituspaketin tuotteet ovat valikoima asiakkaidemme eniten ostamia tuotteita. Startti MIX -sijoituspaketti on mainio tapa laajentaa sijoitussalkun sisältöä. Paketti sisältää maailman tunnetuimpia sijoituskultakolikoita ja -laattoja.

 

Tämä paketti sisältää:

Kultalaatta: Valcambi 100 g – 1 laatta 

Kultakolikko: Kanadan Maple Leaf 1 oz– 1 kolikko 

Kultakolikko: Itävallan Philharmoniker 1 oz– 1 kolikko 

Kultakolikko: Australian Kenguru 1 oz – 1 kolikko 

 

Startti MIX -sijoituspaketti sisältää 6,215 unssia (193,31 grammaa) .9999 puhdasta kultaa kultalaatan ja kultakolikoiden muodossa. Nämä tuotteet takaavat sijoituksesi likviditeetin ja antavat sinulle mahdollisuuden realisoida sijoituksesi osissa tarvittaessa.

Valcambin, Itävallan rahapajan sekä Perth Mintin pitkäaikaisena kumppanina ja Skandinavian suurimpana sijoituskullan myyjänä Tavexin on mahdollista tarjota nämä paketin tuotteet markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Miksi ostaa

  • Startti MIX -sijoituspaketti on sopiva piensijoittajille. Paketti on täydellinen vaihtoehto aloittelijoille, jotka ovat uusia jalometallisijoittamisen alalla ja haluavat kokea fyysiseen kultaan sijoittamisen edut.
  • Startti MIX- sijoituspaketti on painonsa arvosta kultaa. Näiden valikoitujen tuotteiden arvo perustuu niiden kultapitoisuuteen, joka linkittyy suoraan maailmanmarkkinahintaan.
  • Startti MIX -sijoituspaketti on erinomainen tapa laajentaa sijoitussalkun sisältöä. Kullan alhainen riippuvuus muista rahoitustuotteista tekee sijoituspaketista hyvän keinon suojautua markkinariskeiltä.
  • Startti MIX -sijoituspaketti on tapa säästää. 100 gramman kultalaatta sekä kolme unssin painoista kultakolikkoa ovat ihanteellinen valinta pitkäaikaiselle sijoittajalle, joka arvostaa turvallisuutta ja pysyvyyttä, jonka fyysisen kullan omistaminen antaa.

Tavex tarjoaa sijoituspaketteja niin aloitteleville kuin edistyneemmillekin sijoittajille. Pakettien sisällöt on määritelty asiakkaidemme mieltymysten mukaisesti. Sijoituspaketit sisältävät suosituimpia tuotteitamme maailman tunnetuimmilta rahapajoilta. Tavexin tavoitteena on säästää asiakkaidemme aikaa sekä helpottaa päätöksentekoa eri tuotteiden välillä. Toivomme, että nämä valmiiksi määritellyt paketit tekevät sijoituskullan ostamisesta helppoa ja miellyttävää.

Kunkin tuotteen täysi kuvaus löytyy tuotteen omalta sivulta. Sijoituspakettien etu on lisäalennus verrattuna tuotteiden ostamiseen erikseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää sijoituspaketteihin liittyen, ole yhteydessä meihin joko tavex@tavex.fi tai +358 9 68 149 149.

Pakkaus

100 gramman Valcambin kultalaatta on pakattu sinetöityyn läpinäkyvään tehdaspakkaukseen.

Kukin kolikko on pakattu muovikapseliin.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Luo Tavex-tili
Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.