Luo uusi vahti

Luo uusi hintarobotti

+ -

Luo uusi hintarobotti

Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

Paketti

Sijoituspaketti Premium

Tavexilla on ilo tarjota Premium-sijoituspaketti edistyneemmille sijoittajille, jotka ovat jo löytäneet kullan edut ja kokevat itsensä varmaksi hankkimaan ... lue lisää
Myymme säästät Ostamme
50 223,30 €

Esittely

Tavexilla on ilo tarjota Premium-sijoituspaketti edistyneemmille sijoittajille, jotka ovat jo löytäneet kullan edut ja kokevat itsensä varmaksi hankkimaan salkkuunsa kultaa suurempiakin määriä. Tämän sijoituspaketin tuotteet ovat valikoima asiakkaidemme eniten ostamia tuotteita, joita voimme tarjota edulliseen hintaan. Premium-sijoituspaketti on mainio tapa laajentaa sijoitussalkun sisältöä. Paketti sisältää maailman tunnetuimpia sijoituskultakolikoita.

Tämä paketti sisältää:

Kultakolikko: Kanadan Maple Leaf 1 oz– 10 kolikkoa

Kultakolikko: Itävallan Philharmoniker 1 oz– 10 kolikkoa

Kultakolikko: Australian Kenguru 1 oz – 10 kolikkoa

Premium-sijoituspaketti sisältää 30 unssia (933,1 grammaa) .9999 puhdasta kultaa 30 sijoittajien suosiman kultakolikon muodossa. Nämä tuotteet takaavat sijoituksesi likviditeetin ja antavat sinulle mahdollisuuden realisoida sijoituksesi osissa tarvittaessa.

Itävallan rahapajan sekä Perth Mintin pitkäaikaisena kumppanina ja Skandinavian suurimpana sijoituskullan myyjänä Tavexin on mahdollista tarjota nämä paketin tuotteet markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Miksi ostaa

  • Premium-sijoituspaketti on sopiva edistyneemmille sijoittajille. Paketti koostuu sijoittajien suosikkikolikoista ja tarjoaa parhaan hinnan .9999 puhtaalle kullalle.
  • Premium-sijoituspaketti on painonsa arvosta kultaa. Näiden valikoitujen tuotteiden arvo perustuu niiden kultapitoisuuteen, joka linkittyy suoraan maailmanmarkkinahintaan.
  • Premium-sijoituspaketti on erinomainen tapa laajentaa sijoitussalkun sisältöä. Kullan alhainen riippuvuus muista rahoitustuotteista tekee sijoituspaketista hyvän keinon suojautua markkinariskeiltä.
  • Premium-sijoituspaketti on tapa säästää. 30 unssin painoista kultakolikkoa ovat ihanteellinen valinta pitkäaikaiselle sijoittajalle, joka arvostaa turvallisuutta ja pysyvyyttä, jonka fyysisen kullan omistaminen antaa.

Tavex tarjoaa sijoituspaketteja niin aloitteleville kuin edistyneemmillekin sijoittajille. Pakettien sisällöt on määritelty asiakkaidemme mieltymysten mukaisesti. Sijoituspaketit sisältävät suosituimpia tuotteitamme maailman tunnetuimmilta rahapajoilta. Tavexin tavoitteena on säästää asiakkaidemme aikaa sekä helpottaa päätöksentekoa eri tuotteiden välillä. Toivomme, että nämä valmiiksi määritellyt paketit tekevät sijoituskullan ostamisesta helppoa ja miellyttävää.

Kunkin tuotteen täysi kuvaus löytyy tuotteen omalta sivulta. Sijoituspakettien etu on lisäalennus verrattuna tuotteiden ostamiseen erikseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää sijoituspaketteihin liittyen, ole yhteydessä meihin joko tavex@tavex.fi tai +358 9 68 149 149.

Pakkaus

Itävallan Philharmoniker ja Kanadan Maple Leaf kolikot toimitetaan alkuperäisissä 10 kappaleen tehdaspakkauksissaan. Australian Kenguru kolikot ovat yksittäispakattuina muovikapseleissa.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Luo Tavex-tili
Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.