Siirrä rahaa 5 minuutissa

  • Tilisiirrot ympäri maailman
  • Käteissiirrot 9 maahan
  • Alhaiset kulut ja hyvät kurssit
  UUTTA! Siirrämme nyt rahaa myös Filippiineille Banco de Oron kautta!

TavexWise rahansiirrot

Tavex Oy toimii välittäjänä maksupalveluita tarjoavalle TavexWiselle. TavexWise tarjoaa nopeita ja käteviä rajat ylittäviä rahansiirtoja kilpailukykyisin kurssein. TavexWise on osa Tavex-konsernia – johtavaa Pohjois-Eurooppalaista valuutanvaihtoyhtiötä, ja se on edullisempi vaihtoehto perinteisille pankkisiirroille.

Nopein tapa tehdä kansainvälisiä rahansiirtoja

Pikasiirrot ovat nopein ja kätevin tapa siirtää rahaa Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Viron, Latvian, Puolan ja Bulgarian välillä. Mikäli tarvitset nopeaa rahansiirtoa, tarjoamme pikasiirtoja, jotka ovat vaihtoehto perinteiselle pankkisiirrolle.

Yllä mainituista maista siirrämme rahaa 5 minuutissa Tavexin toimipisteestä toiseen. Rahansiirto pankkitilien kautta kestää noin tunnin. Yli 6 000 euron summien siirtäminen voi viedä pidempään. Tarkka siirtoaika on aina tapauskohtainen ja ilmoitamme sinulle ajan, kun teet siirtoa.

Miksi käyttää TavexWisea?

Nopeampi ja halvempi – Verrattuna muihin pankkien tarjoamiin pikasiirtoihin, jotka yleensä kestävät yhdestä kahteen pankkipäivää, TavexWisen siirrot ovat nopeampia ja jopa 40 % edullisempia.

Kaikki rahat vastaanottajalle – Pikasiirrolla vastaanottaja saa kaiken rahan ilman ylimääräisiä kuluja vähennettynä lähetetystä summasta.

Enemmän vaihtoehtoja

Kun teet siirron pankeista, voit tehdä sen ainoastaan euroina tai dollareina. Meidän kauttamme voit lähettää useimpia valuuttoja, jotka ovat saatavilla valuuttalistallamme.

Edulliset kurssit

Vaihdamme valuuttaa tai teemme sähköisiä siirtoja paikallisissa valuutoissa edullisimmin kurssein. Vaihdettavissa tai lähetettävissä summissa ei ole rajoituksia.

Kuinka voimme siirtää rahaa nopeammin kuin muut?

TavexWise Express rahansiirtojärjestelmämme perustuu toimipaikkojen verkostoon ja mahdollisuuteen käyttää useita eri pankkitilejä maissa joissa toimimme. Kansallisten ja maiden sisäisten pankkien siirrot ovat paljon nopeampia kuin tilisiirrot eri maiden pankkien välillä. Voimme käyttää verkostoamme ja tarjota asiakkaillemme markkinoiden nopeimmat rahansiirtopalvelut.

Ota yhteyttä meihin ja pääset alkuun

finland@tavexwise.com
+358 9 68 149 149

 

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteistyökumppanimme