Myy kultaa tai
hopeaa myymälässä

Ei tarkastuskuluja ja välitön maksu.

Se on yksinkertaista, näin se toimii

VAIHE 1. Kävele Tavexin toimipisteeseen Helsingissä ja näytä esineet henkilökunnalle.
VAIHE 2. Henkilökuntamme tarkastaa esineet. Yleensä tämä vie aikaa muutaman minuutin.
VAIHE 3. Kun esineet on tarkastettu, sinulle tarjotaan hintaa, joka perustuu Tavexin hinnaston ajantasaiseen hintaan.
VAIHE 4. Kerro haluatko vastaanottaa maksun käteisenä vai pankkitilille, esitä voimassaoleva henkilötodistus ja vastaanota maksu.

Markkinoiden parhaat hinnat

Tavexin hinnat on suhteutettu kullan ja hopean ajantasaisiin maailmanmarkkinahintoihin. Sinulle tarjotaan siis aina paikkansapitävä hinta. Tavex takaa korkeimmat takaisinostohinnat kulta- ja hopeatuotteillesi. Lue lisää “Parhaan hinnan takuusta”.

Nopeat maksuvaihtoehdot

  • Saat rahan suoraan käteisenä toimipisteessämme.
  • Maksuton tilisiirto heti pankkitilillesi. (Siirtoaika 1-2 pankkipäivää)

Mitä Tavex ostaa toimipisteissään?

Tavex ostaa sijoituskulta- ja –hopealaattoja ja –kolikoita, sekä kultaa ja hopeaa koruina ja muina esineinä.

Haluatko myydä suurempia määriä?

Oletko valtuutettu kultakauppias? Ota yhteyttä meihin joko puhelimitse +358 9 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi sopiaksesi tukkuhinnoista.

Mitä Tavex ei osta

Tavex ei osta sulatettua kultaa tai hopeaa, kultapölyä, puhdistamatonta hammaskultaa, kullattuja tai valssattuja kultaesineitä. Koruissa olevista helmistä tai kivistä Tavex ei maksa. Tavex ei myöskään osta esineitä, joiden kultapitoisuus on vähemmän kuin 375 (9 karaattia) tai hopeaesineitä, joiden hopeapitoisuus on vähemmän kuin 500.

Kysyttävää?

Soita Tavexille +358 9 68 149 149 ja saat neuvoja heti. Voit myös jättää sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi yhdessä kysymyksesi kanssa ja Tavex on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Käyttöehdot

Myydäkseen kulta- tai hopeaesineitä Tavexille, asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias ja esineiden laillinen omistaja. Asiakkaalla on myös oltava yksinoikeus siirtää esineiden omistajuus Tavexille. Lisäksi Tavexin on lain velvoittamana tunnistettava asiakas. Lisätietoja saat kohdasta “Käyttöehdot – Myyminen Tavexille”.

Henkilökohtainen konsultointi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Viimeksi päivitetty 26.05.2019 klo 08:43

Hintavahti

Valitse sopiva hinta, jolla haluat ostaa ja rentoudu. Kun hinta on saavutettu, lähetämme sähköpostiisi ilmoituksen. Hintavahti on maksuton palvelu.


Yhteistyökumppanimme