Luo uusi vahti

Seminaari: Kulta sijoituksena – Esiintyjät

Julkaistu Kirke Sööt kategoriassa Ajankohtaista, 13.05.2008
Kullan hinta (XAU-EUR)
1 587,39 EUR/oz
  
- 1,92 EUR
Hopean hinta (XAG-EUR)
16,87 EUR/oz
  
+ 0,07 EUR
 


 


 Krassimir Petrov
– Olemme kutsuneet seminaariin puhumaan talouspofessori Krassimir Petrovin, joka on kansainvälisen talousarvostelun financialsense.com senioritoimittaja ja talousprofessori Bulgarian Amerikkalaisessa Yliopistossa. Hän on makro-analyytikko, joka on kirjoittanut useita artikkeleita raaka-aineiden hintamuutoksista, inflaation tulevaisuudesta ja dollarin mahdollisesta romahtamisesta. Seminaarissa hän pitää englannin kielisen tietoiskun ”Gold investment analysis”. Lue lisäksi Krassimir Petrovin artikkeleita kullasta ja maailmantaloudesta


 


Eija Salavirta on Suomen pankin markkina-analyytikko. Yksi osa hänen työstään on ollut jo pitkän aikaa kullan markkinan seuraaminen ja Suomen Pankin kultavarastosta vastaaminen. Eija Salavirtaa voi varmasti pitää yhtenä eniten kullasta tietävänä ihmisenä Suomessa. Oskari Juurikkala on Suomen suurimman jalometalleihin sijoittamista kirjoittavan nettisivun www.kultainfo.com päätoimittaja. Hän on seurannut maailman taloudessa tapahtuvaa ja eri sijoituskohteiden toimimista niissä olosuhteissa. Hänellä on asioista hyvin kiinnostava näkökulma ja ehkä hän tulee myös kertomaan asioita joista pankit eivät halua puhua.  Seminaarissa hän pitää tietoiskun ”Maailmantalouden tilanteen vaikutus sijoituskohteisiin tänään ja tulevaisuudessa”.
Meelis Atonen on ollut jo pitkään aikaan menestyksekäs liikemies ja arvostettu poliitikko Virossa. Meelis Atonen oli myös Viron Talousministeri vuosina 2003-2004. Vuodella 2007 Meelis Atonen luopui aktiivisesta poliittisesta urasta ja siirtyi johtamaan Tavex:in emoyhtiön kulta toimintaa. Tavid/Tavex konserni myi vuonna 2007 yhteensä  1400 kiloa fyysistä sijoituskultaa ja on sillä suurin fyysisen sijoituskullan yritys Pohjoismaissa ja Baltian alueilla.

Voisit myös haluta lukea