Seminaari: Kulta sijoituksena -videot ja paneelikeskustelun kysymysten vastaukset nyt Tavexin nettisivuilla.

Tavexin nettisivuilta on mahdollista lukea seminaarin, Kulta sijoituksena, paneelikeskustelussa esitettyjen kysymyksien vastauksia.


Vastauksia ovat antaneet kansainvälisen talousarvostelun, financialsense.comin, senioritoimittaja ja talousprofessori Krassimir Petrov, Suomen suurimman jalometalleihin sijoittamisesta kirjoittavan nettisivun, www.kultainfo.comin päätoimittaja Oskari Juurikkala, Suomen pankin kulta-analyytikko Eija Salavirta ja Tavex -konsernin hallituksen jäsen ja Viron entinen talousministeri (2003-2004) Meelis Atonen. Paneelikeskustelun kysymyksiä ja vastauksia voi lukea Tavexin nettisivuilta.

Tavexin nettisivuilla on myös mahdollista katsoa seminaarissa Krassimir Petrovin pitämää tietoiskua ”Gold Investment Analysis”. Tavexin nettisivuilla on myös Oskari Juurikkalan tietoiskun ” Maailmantalouden tilanteen vaikutus sijoituskohteisiin tänään ja tulevaisuudessa” ja Krassimir Petrovin tietoiskun ”Gold Investment Analysis” PowerPoint -esitykset.


Seminaarin videoita ja tietoiskujen PowerPoint –esityksiä voi katsoa tästä linkistä Tavexin nettisivuilla. 


Tavexista

Tavex tarjoaa sijoituskultaa alhaisimpaan mahdolliseen hintaan. Asiakkaamme ovat tietoisia tästä ja siksi suurempi määrä asiakkaita kuin koskaan ostaa tuotteitamme hajauttaakseen riskiä muista omaisuuslajeista.

Tuoreimmat uutiset

Yhteistyökumppanimme