Luo uusi vahti

Seminaari: Kulta sijoituksena

Julkaistu Kirke Sööt kategoriassa Ajankohtaista, 12.05.2008
Kullan hinta (XAU-EUR)
1 592,74 EUR/oz
  
+ 0,83 EUR
Hopean hinta (XAG-EUR)
17,00 EUR/oz
  
+ 0,39 EUR

Tule osallistumaan Tavex Oy:n ja kultainfo.com:in seminaariin Kulta sijoituksena

29. toukokuuta klo 9-12 toteutuu Helsingissä, Scandic Continental Hotellissa (Mannerheimintie 46) Tavex Oy:n ja Kultainfo.com:in järjestämä seminaari: ”Kulta sijoituksena”.

Seminaarissa kerrotaan kultaan sijoittamisen hyötyjä sekä riskejä ja selitetään kuinka kultaan sijoittaminen auttaa säilyttämään varallisuutta. Seminaarissa puhutaan myös maailmantalouden tulevaisuudesta ja siitä, kuinka maailmantalouden mahdolliset tapahtumat vaikuttavat erilaisiin sijoituskohteisiin.


Seminaarin ohjelma:
8.45-9.00       Kokoontuminen
9.00-9.30       Oskari Juurikkala – Maailmantalouden tilanteen vaikutus sijoituskohteisiin tänään ja tulevaisuudessa
9.30-11.00     Krassimir Petrov – Gold investment analysis (englanniksi)
11.00-11.10   Tauko
11.10-12.00   Paneelikeskustelu: Maailmantalous ja kullan markkinat: kuka vaikuttaa? mitä on tulossa?”
                    Osallistujat:
                    • Eija Salavirta – Suomen Pankki 
                    • Krassimir Petrov – FinancialSense.com toimittaja, talousprofessori
                    • Meelis Atonen – Tavex konsernin hallituksen jäsen ja Viron talousministeri 2003-2004
                    • Oskari Juurikkala – kultainfo.com päätoimittaja

Esiintyjät
Krassimir Petrov
– Olemme kutsuneet seminaariin puhumaan talouspofessori Krassimir Petrovin, joka on kansainvälisen talousarvostelun financialsense.com senioritoimittaja ja talousprofessori Bulgarian Amerikkalaisessa Yliopistossa. Hän on makro-analyytikko, joka on kirjoittanut useita artikkeleita raaka-aineiden hintamuutoksista, inflaation tulevaisuudesta ja dollarin mahdollisesta romahtamisesta. Seminaarissa hän pitää englannin kielisen tietoiskun ”Gold investment analysis”. Lue lisäksi Krassimir Petrovin artikkeleita kullasta ja maailmantaloudesta.


Eija Salavirta – Eija Salavirta on Suomen pankin markkina-analyytikko. Yksi osa hänen työstään on ollut jo pitkän aikaa kullan markkinan seuraaminen ja Suomen Pankin kultavarastosta vastaaminen. Eija Salavirtaa voi varmasti pitää yhtenä eniten kullasta tietävänä ihmisenä Suomessa. 


Oskari Juurikkala – Oskari Juurikkala on Suomen suurimman jalometalleihin sijoittamista kirjoittavan nettisivun www.kultainfo.com päätoimittaja. Hän on seurannut maailman taloudessa tapahtuvaa ja eri sijoituskohteiden toimimista niissä olosuhteissa. Hänellä on asioista hyvin kiinnostava näkökulma ja ehkä hän tulee myös kertomaan asioita joista pankit eivät halua puhua.  Seminaarissa hän pitää tietoiskun ”Maailmantalouden tilanteen vaikutus sijoituskohteisiin tänään ja tulevaisuudessa”.


Meelis Atonen – Meelis Atonen on ollut jo pitkään aikaan menestyksekäs liikemies ja arvostettu poliitikko Virossa. Meelis Atonen oli myös Viron Talousministeri vuosina 2003-2004. Vuodella 2007 Meelis Atonen luopui aktiivisesta poliittisesta urasta ja siirtyi johtamaan Tavex:in emoyhtiön kulta toimintaa. Tavid/Tavex konserni myi vuonna 2007 yhteensä  1400 kiloa fyysistä sijoituskultaa ja on sillä suurin fyysisen sijoituskullan yritys Pohjoismaissa ja Baltian alueilla.


Lisätietoa ja ilmoittautuminen www.tavex.fi tai puhelimitse 09- 68 149 149

Voisit myös haluta lukea