Suomeen saapui erittäin harvinainen erä pohjoiskorealaisia kultakolikoita

Pohjoismaiden ja Baltian suurin fyysisen sijoituskullan yhtiö Tavex/Tavid -konserni sai Korean demokraattiselta kansantasavallalta oikeuden myydä sen kultakolikoita.


Ensimmäinen erä pohjoiskorealaisia kultakolikoita on myös tästä viikosta alkaen myynnissä. Kyseessä on hyvin kaunis ja harvinainen kultakolikkosarja “Villieläimet ja linnut”, joka koostuu yhdeksästä 31-grammaisesta kolikosta. Kolikot on lyöty vuonna 2007, niiden kultapitoisuus on 999 ja nimellisarvo on 60.000 wonia. Jokaista kolikkoa on lyöty vain 500 kappaletta.


Kolikon tunnuspuolella on Pohjois-Korean vaakuna ja tekniset tiedot. Arvopuolella on villieläimen tai linnun kuva. Kolikoiden kuva-aiheina ovat norsut, sarvikuonot, puoliapina, pöllö, leijona, puhvelit ja harjalintu.


Arvopuoli
TunnuspuoliKoska kyseessä ovat koko maailmassa hyvin harvinaiset kolikot, sopivat ne ennen kaikkea niille, jotka arvostavat numismaattista kultaa. Kolikoihin voi tutustua Tavexin nettisivuilla.


Tulevaisuuden suunnitelmissa on tarjota myös muita Pohjois-Korean puhtaasta kullasta lyötyjä kolikoita.


Tavexista

Tavex tarjoaa sijoituskultaa alhaisimpaan mahdolliseen hintaan. Asiakkaamme ovat tietoisia tästä ja siksi suurempi määrä asiakkaita kuin koskaan ostaa tuotteitamme hajauttaakseen riskiä muista omaisuuslajeista.

Tuoreimmat uutiset

Yhteistyökumppanimme