Luo uusi vahti

Suomeen tulee käymään Itävallan makroekonomisti ja sijoitusstrategisti Krassimir Petrov.

Julkaistu Kirke Sööt kategoriassa Ajankohtaista, 26.05.2008
Kullan hinta (XAU-EUR)
1 576,65 EUR/oz
  
+ 4,30 EUR
Hopean hinta (XAG-EUR)
16,18 EUR/oz
  
+ 0,24 EUR

29. toukokuuta tulee Suomeen esiintymään kansainvälisesti tunnustettu makroekonomisti ja sijoitusstrategisti Krassimir Petrov. Krassimir Petrov esiintyy Helsingin Scandic Continental Hotellissa tapahtuvassa seminaarissa ”Kulta Sijoituksena”, missä hän pitää englanninkielisen esittelyn ”Gold Investment Analysis”.


Krassimir Petrov on itävaltalaisen taloustieteen koulukunnan edustaja ja talousprofessori, joka on kirjoittanut monia vaikuttavia artikkeleita ja tutkimuksia inflaatiosta, kultaan sijoittamisesta, taloussykleistä, dollarin ja öljyn suhteista sekä mahdollisesta USA:n dollarin romahtamisesta.


Yksi hänen siteeratuimmista artikkeleista on vuonna 2006 kirjoitettu ”Purpouse of Iranian Oil Bourse”, joka kertoo siitä, kuinka öljyn mahdollinen kaupankäynti eurossa voi kaataa dollarin ja sen mukana Amerikan imperiumin. Tätä artikkelia on käyttänyt perustana omissa puheissaan myös USA:n presidenttivaalien ehdokas Ron Paul. Krassimir Petrovin artikkeleita on käännetty noin 12 kielelle.


Tällä hetkellä Krassimir Petrov työskentelee päätoimisesti talousprofessorina Bulgarian Amerikkalaisessa Yliopistossa, missä hän pitää luentoja makroekonomiasta, finanssi- ja pankkitoimista, kansainvälisistä finansseista jne. Hän pitää esittelyjä ja luentoja seminaareissa ja messuilla ympäri maailmaa. Krassimir Petrov on myös kansainvälisen talousarvostelun financialsense.com senioritoimittaja.


Krassimir Petrov esiintyy 29. toukokuuta Helsingin Scandic Continental Hotellissa toteutuvassa seminaarissa ”Kulta Sijoituksena”, missä hän pitää englanninkielisen esittelyn ”Gold Investment Analysis”. Seminaari on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumista, koska seminaariin osallistujien määrä on rajallinen.


Lisätietoa ja ilmoittautuminen www.tavex.fi tai puhelimitse 09- 68 149 149

Kullan hinta (XAU-EUR)
1 576,65 EUR/oz
  
+ 4,30 EUR
Hopean hinta (XAG-EUR)
16,18 EUR/oz
  
+ 0,24 EUR

Voisit myös haluta lukea