Palvelut

Tavex on yksi Euroopan ensimmäisistä yhtiöistä, joka on luonut konseptin vaihtaa niin valuuttaa kuin jalometallejakin tarjoten samalla muitakin rahaliikenteen palveluita. Palvelut, joita tarjoamme ovat:

Sijoitusjalometallit

Olemme suurin sijoitusjalometallien kauppias seuraavissa maissa: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Viro, Latvia, Puola ja Bulgaria. Myymme, ostamme ja toimitamme fyysistä kultaa ja hopeaa laattoina ja kolikoina. Henkilökuntamme on sitoutununeita jalometalliasiantuntijoita ja kokemuksemme jopa useiden miljoonien eurojen kaupoista mahdollistaa parhaiden mahdollisten ratkaisujen tarjoamisen asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa.

Valuutanvaihto

Tavex on johtava valuutanvaihtopalveluiden tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Tarjoamme yhden laajimmista valuuttavalikoimista alueella palvellen niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin. Toimimme myös tukkumyyjänä muille valuutanvaihtoyrityksille ja pankeille.

Maksupalvelut

Valtuutettuna maksupalveluiden tarjoajana Tavexin on mahdollista tarjota maiden välisiä rahansiirtopalveluita ilman määrällisiä rajoituksia siirrettävissä summissa. Tarjoamme kansainvälisiä siirtoja pankkitilien välillä, käteisnostoja, käteismaksuja pankkitileille sekä muita rahoituspalveluita.

Valuuttojen pikasiirrot

Tavex tarjoaa valuuttojen pikasiirtoja Suomen, Ruotsin, Tanskan, Norjan, Viron, Latvian, Puolan ja Bulgarian välillä. Voimme tehdä valuuttojen pikasiirtoja toimistojemme välillä 5 minuutissa. Mikäli siirron jommassa kummassa päässä on mukana pankkitili, tapauksesta riippuen siirtoon voi kulua noin yksi tunti.

Kulta- ja hopeakorut

Tavex toimii toimittajana asiakkaiden ja jalometallitehtaiden välillä sekä palvelee asiakkaita, jotka haluavat myydä kulta- ja hopeakorujaan sekä jalometallisäästöjään.

Yhteistyökumppanimme