Periaatteemme

Alusta alkaen tapaamme harjoittaa liiketoimintaa on ohjannut joukko periaatteita, jotka alunperin asetti Tavex-konsernin perustaja Alar Tamming. Periaatteita on vuosien varrella ylläpidetty koko konsernissa ja koko yhtiömme toimintatavat perustuvat näihin periaatteisiin:

Uskomme, että luottamus on kaikki, etenkin meidän alallamme. Kun on luottamusta, kukoistamme, ilman sitä kuihdumme. Menestymme, kun meihin luotetaan. Luottamus on peruskalliomme, joka kannattelee toimintaamme ja pitää meidät liikkeellä joka päivä. Uskomme, että jotta sinä voit luottaa meihin, meidän pitää olla luottamuksen arvoisia joka hetki: korkealaatuiset tuotteet, vertaansa vailla oleva palvelu, puolueetonta neuvontaa sekä turvallista ja mukavaa kaksisuuntaista kauppaa, joka mahdollistaa sinulle helpon tavan vaihtaa kultaa, hopeaa ja valuuttaa markkinoiden parhaaseen hintaan.

Uskomme, että asiakkaamme ovat tärkein osa liiketoimintaamme. Pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, mikä tarkoittaa parasta mahdollista asiakaspalvelua, läpinäkyvää hinnoittelua, ja mikä tärkeintä, asiakkaamme tarpeiden ja etujen huomioimista.

Uskomme, että arvokkain omaisuutemme ovat yksilöt, jotka muodostavat Tavex-tiimin. He ovat lähtökohtamme, joiden avulla kuljemme pitkän matkan. Haluammekin tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet heidän hyvinvoinnilleen. Valitsemme työntekijämme huolellisesti ja olemme ylpeitä tiimimme omistautuneista, lahjakkaista sekä palvelualttiista yksilöistä, jotka kaikki jakavat saman korkean työmoraalin, ammattietiikan sekä intohimon menestyä.

Uskomme, että yhteistyökumppanimme ovat avainasemassa kehityksessämme ja kasvussamme. Olemmekin sitoutuneet vaalimaan pitkäaikaisia kumppanuuksiamme tavalla, jolla kaikkien osapuolien edut ovat tasapainossa.

Lopuksi, nautimme siitä mitä teemme, ja liiketoimintafilosofiamme onkin pitää niin asiakkaamme, työntekijämme kuin yhteistyökumppanimmekin tyytyväisinä. Jatkamme tällä ajattelutavalla ja uskomme, että tulevaisuuden saavutuksemme ovat seurausta jatkuvasta sitoutumisestamme tarjota erinomaista palvelua, jota kannattelee laatu, sitoutuminen ja luottamus.

Yhteistyökumppanimme