Uusien Lunar-kolikoiden valmistus aloitetaan vuonna 2008

Australian Lunar -kultarahasarjan valmistaminen lopetetaan elokuussa, välittömästi ennen uuden rotan vuoden kolikon julkaisemista.


Vuonna 2008 aloitetaan uuden Lunarin kultarahasarjan valmistus rotan vuoden kultarahalla, jonka kuva-aihe eroaa ensimmäisen, vuonna 2006 julkaistun rotan vuoden kolikon kuva-aiheesta.


Ennen uuden Lunar-sarjan julkaisemista lopetetaan vanhan sarjan valmistus. Vuosina 1996-2007 lyötyjä Australian Lunar-kolikoita on saatavana vain jälkimarkkinoilta ja niiden hintaan lisääntyy myös keräilyarvo. Ensimmäisen sarjan Lunar-kolikoita on mahdollista ostaa ja tilata rajoittamattomasti vielä 15. kesäkuuta 2007 saakka, ilman keräilyarvon nousun tuomaa hinnankorotusta. Tavex myy Lunareita 15. kesäkuuta jälkeen ilman hinnankorotusta niin kauan kuin tuotteita riittää. Tehtaalta niitä ei ole mahdollista enää tilata lisää.


Vuonna 2007 julkaistu sian vuoden kolikko päätti ensimmäisen 12-osaisen Lunarin kultakolikkosarjan. Koko kiinalaisen kalenterin hahmoja kuvaava kultarahasarja on osoittautunut hyvin menestyksekkääksi hankkeeksi.


Lue Lunariesta lähemmin TÄSTÄTavexista

Tavex tarjoaa sijoituskultaa alhaisimpaan mahdolliseen hintaan. Asiakkaamme ovat tietoisia tästä ja siksi suurempi määrä asiakkaita kuin koskaan ostaa tuotteitamme hajauttaakseen riskiä muista omaisuuslajeista.

Tuoreimmat uutiset

Yhteistyökumppanimme