Luo uusi vahti

Hintapolitiikka

  1. Tuotteiden hinnat
  2. Hintojen lukitseminen tilauksissa
  3. Ei piilokuluja
  4. Parhaan hinnan takuu

1. Tuotteiden hinnat

Kaikki Tavexin sivuilta löytyvät tuotteet on hinnoiteltu seuraamaan kullan ja hopean maailmanmarkkinahintaa. Ajantasainen datasyöte, joka asettaa kullan ja hopean hinnat sivuillemme saadaan täältä: https://www.reuters.com. Tämä varmistaa, että hintamme ovat aina ajan tasalla.

2. Hintojen lukitseminen tilauksissa

Tuotteiden hinnat lukittuvat, kun tuote lisätään ostoskoriin. Hinnat pysyvät lukittuina seuraavien 20 minuutin ajan, jolloin asiakkaalle jää runsaasti aikaa viimeistellä ostokset tarvitsematta huolehtia alati muuttuvista hinnoista.

3. Ei piilokuluja

Tavexilla ei ole piilokuluja ostaessasi tuotteita nettikaupastamme. Hinta, jonka näet vahvistaessasi ostoksen, on hinta jonka maksat.

4. Parhaan hinnan takuu

Tavexin tavoitteena on pitää hinnat parhaina Suomessa niin sijoituskullan kuin romukullankin osalta. Mikäli löydät Suomesta yrityksen, joka tarjoaa sinulle paremman hinnan kuin me, kerro siitä meille, niin pyrimme antamaan sinulle paremman hinnan. Mikäli tarvitset lisätietoa, soita meille +358 9 68 149 149. Ehdot ovat alla.

A. Sijoituskulta

Kilpailijan hinnan tulee olla kirjattuna kilpailijan verkkosivuilla. “Kilpailija” on suomalainen yritys, joka pääasiallisesti tekee kauppaa sijoituskullalla. Joissain tapauksissa kilpailijan hinta on vahvistettava kirjallisena tarjouksena henkilöltä, joka on kilpailijayrityksessä päättävässä asemassa.

  • Kulta- ja hopealaattojen hintoja verrataan kilpailijan hintoihin uusille kultalaatoille sertifikaatilla tunnetuilta valmistajilta, kuten Valcambi Suisse, PAMP Suisse, Perth Mint, Heraeus, Metalor tai Austrian Mint.
  • Uusien lyötyjen kulta- ja hopeakolikoiden hintoja verrataan kilpailijan hintoihin alkuperäispakkauksessaan myytäville kolikoille.
  • Muiden kulta- ja hopeakolikoiden hintoja verrataan kilpailijan hintoihin hyväkuntoisille ja virheettömille kolikolle alkuperäispakkauksessaan.
  • Tarjottu hinta ei saa alittaa kullan tai hopean sen hetkistä maailmanmarkkinahintaa.

B. Korut ja romukulta

Kilpailijan hinnan tulee olla kirjattuna kilpailijan verkkosivuilla.

  • Tarjottu hinta ei saa ylittää kullan tai hopean sen hetkistä maailmanmarkkinahintaa.