Luo uusi vahti
Luo uusi hintarobotti
+ -
Luo uusi hintarobotti
Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 oz Australian Kenguru hopeakolikko

Ei varastossa
Tavexilla on ilo tarjota poikkeuksellisen laadukkaita Australian Kenguru hopeakolikoita. Perth Mintin ensimmäistä kertaa vuonna 2015 julkaisema 99,99 ... lue lisää
Myymme Ostamme
-
25,95 €
Kaikki kuvat ovat vain suuntaa antavia eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti kyseistä tuotetta.

Esittely

Tavexilla on ilo tarjota poikkeuksellisen laadukkaita Australian Kenguru hopeakolikoita. Perth Mintin ensimmäistä kertaa vuonna 2015 julkaisema 99,99 % pitoisuuden hopeakolikko kunnioittaa yhtä maailman ainutlaatuisinta eläintä, kengurua. Australian Kenguru hopeakolikko on kauneudessaan ja puhtaudessaan mainio kohde niin keräilijöille kuin sijoittajillekin. Lailliseksi maksuvälineeksi luokitellun yhden unssin Australian Kengurun nimellisarvo on 1 Australian dollaria.

Perth Mintin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Tavexin on mahdollista tajota suuriakin määriä tätä eleganttia hopeakolikkoa markkinoiden parhaaseen hintaan.

 

Miksi ostaa

 • Australian hopeinen Kenguru seuraa hopean hintaa. Kenguru hopeakolikon arvo määräytyy ensisijaisesti sen hopeapitoisuuden mukaan, joka linkittyy hopean maailmanmarkkinahintaan.
 • Hopeisen Australian Kengurun hinta nousee inflaation myötä. Hopea on osoittautunut läpi historian suureksi voimavaraksi korkean inflaation aikana sen arvon noustessa nopeammin kuin monien muiden sijoitustuotteiden.
 • Hopeiset Australian Kengurut ovat rahaa. Kenguru hopeakolikot ovat laillisia maksuvälineitä Australiassa ja ovat vaihdettavissa suuressa osassa maailmaa.
 • Hopeiset Australian Kengurut myydään alhaisin preemioin. Perth Mintin yhteistyökumppanina Tavexin on mahdollista tarjota hopeiset Kengurut alhaisella preemiolla.
 • Hopeiset Australian Kengurut ovat kansainvälisesti tunnettuja. Ainoa kengurua esittävä lailliseksi maksuvälineeksi luokiteltu hopeakolikko takaa sen tunnettuuden sijoittajien kesken ympäri maailman.
 • Hopeiset Australian Kengurut ovat .999 puhdasta hopeaa. Kenguru hopeakolikot ovat mainio tapa päästä käsiksi tähän kallisarvoiseen valkoiseen metalliin.
 • Hopeiset Australian Kengurut ovat tapa säästää. Historiallisen alhainen hopean hinta verrattuna kullan hintaan, tekee hopeasta ihanteellisen sijoitusmuodon niillekin, jotka haluavat sijoittaa pienempiä summia, sekä niille, jotka haluavat saada enemmän jalometallia eurollaan odottaen jyrkempää arvostusta hopean hinnalle verrattuna kullan hintaan.

Hopeatuotteiden ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja varallisuuden säilyttämistä

Hopean arvo on noussut vuosien aikana ja tehnyt siitä hyvän tavan säilyttää varallisuutta.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  46,79 €
 • Takaisinostohinta
  25,95 €
 • Riski nyt
  20,84 €

Fakta: hopean hinta EUR on noussut 59.91% viimeisen 8 vuoden aikana. Alhaisimmillaan hinta oli 10,57 EUR/oz ja korkeimmillaan 29,94 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 28,25 EUR/oz

Historia

Australian kenguru

Kenguruita elää luonnonvaraisina ainoastaan Australiassa. Nämä uniikit eläimet liikkuvat tavalla, jolla mikään muu eläin maailmassa ei liiku. Punajättikenguru, joka on kuvattuna Perth Mintin kolikoihin ja laattoihin, on maailman suurin pussieläin. Ne loikkivat Australiassa suurilla, vahvoilla jaloillaan ja käyttävät suurta häntäänsä tasapainonsa pitämisessä. Punajättikenguruita tavataan joka puolella Australian mantereella poislukien hedelmälliset alueet etelässä ja itärannikolla sekä pohjoisen sademetsät.

Kenguru kuvattiin ensin kolikkoon vuonna 1989, kun Perth Mint laski liikkeelle Nugget kultakolikon uudella kengurun kuvalla. Nuggetin nimi muuttui samalla Kenguruksi. Kultalaattojen ja -kolikoiden lisäksi kenguru on kuvattuna myös Australian vaakunoissa. Kengurua pidetäänkin Australian epävirallisena symbolina. Vuonna 2016 Perth Mint julkaisi hopeisen Australian Kenguru kolikon. Siihen asti kenguruita oli kuvattu hopeakolikoihin vain erikoispainoksissa.

Tämän upouuden kolikon muotoilu oli Perth Mintillä tarkoin varjeltu salaisuus ja se julkistettiin yleisölle vasta World fair of Money -messuilla. Kolikon on ajateltu kilpailevan American Eagle hopekolikon kanssa hopeamarkkinoilla. Toisin kuin muiden Australian hopeakolikoiden (Kookaburra, Koala, Lunar), Australian Kengurun kuva pysyy vuosittain samana eikä sen lyöntimääriä ole rajoitettu.

The Perth Mint on maailmalla tunnettu rahapaja, joka sijaitsee läntisessä Australiassa Perthin kaupungissa. The Perth Mint perustettiin vuonna 1896 Britannian kuninkaallisen rahapajan toimesta Länsi-Australiassa vastalöydetyn kultaesiintymän johdosta. Perth Mintin tehtävänä oli puhdistaa kultamalmia kaivoksista ja lyödä hallitsijan kuvalla varustettuja kultakolikoita. Vuosien 1899 ja 1931 välillä The Perth Mint tuotti huomattavan määrän kultakolikoita, joita ryhdyttiin käyttämään valuuttana Australiassa ja Brittiläisessä imperiumissa. Perth Mintin valvonta luovutettiin briteiltä Länsi-Australialle vuonna 1971. Tänä päivänä The Perth Mint on tunnustettu poikkeuksellisen laadukkaista maailmanluokan sijoituskolikoistaan kuten Lunar-sarja ja hopeakolikot Kookaburra ja Koala. The Perth Mint on ollut Lontoon kultapörssin (LBMA:n edeltäjä) jäsen vuodesta 1934. 

Tuotteen paino grammoina
31.10658
Hopea paino grammoina
31.10347
Puhtaus
9999
Hopea paino troy unsseina
1
Halkaisija
40.6
Paksuus
-
Nimellisarvo
1 dollari
Valmistaja
The Perth Mint, Australia

Etupuoli

Kolikon etupuolella on Ian Rank-Broadleyn suunnittelema muotokuva kuningatar Elizabeth II:sta sekä kolikon lyöntivuosi.

Kääntöpuoli

Kolikon kääntöpuolella on Dr Stuart Devlinin, kuningatar Elizabeth II:n kulta- ja jalokivisepän, suunnittelema kuva kengurusta.

Pakkaus

Kukin kolikko on pakattu Perth Mintillä erikseen muovikapseliin. Suuremmissa erissä kolikot on saatavilla alkuperäisissä 25 kpl tehdaspakkauksissa, ja tehdaspakkaukset 10 kpl laatikoissa, sisältäen yhteensä 250 kolikkoa.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.