Kiitos!

Olemme vastaanottaneet viestisi
ja luemme sen mahdollisimman pian.

Tavex tarjoaa fyysisiä jalometalleja, valuutanvaihtoa sekä maksupalveluita laajalle asiakaskunnalle: yksityishenkilöille, eri kokoisille yrityksille sekä rahoituslaitoksille. Tavex Oy on osa vuonna 1991 perustettua Tavex-konsernia.

Mikäli haluat tehdä kauppaa kullalla tai hopealla, vaihtaa valuuttaa tai käyttää muita maksupalveluita, Tavex tekee asioinnista helppoa. Tarjoamme turvalliset ja tehokkaat kaksisuuntaiset markkinat 7 päivänä viikossa, 365 päivänä vuodessa.

Teemme sen sinulle helpoksi

Mikäli haluat tehdä kauppaa kullalla tai hopealla, vaihtaa valuuttaa tai käyttää muita maksupalveluita, Tavex tekee asioinnista helppoa. Tarjoamme turvalliset ja tehokkaat kaksisuuntaiset markkinat 7 päivänä viikossa, 365 päivänä vuodessa, saatavilla sinulle nettikauppamme kautta, puhelimitse +358 9 68 149 149 sekä sähköpostitse tavex@tavex.fi. Voit myös asioida myymälässämme.

Laaja valikoima palveluita

Monialaiset myymälämme tarjoavat sinulle helppoa ja joustavaa palvelua, kun haluat: sijoittaa jalometalleihin, vaihtaa valuuttaa, lähettää käteistä rahaa maasta toiseen, lähettää rahaa ulkoimaiselle pankkitilille, nostaa käteistä rahaa, siirtää käteistä rahaa pankkitilille, lähettää valuuttaa EU-maiden välillä tai myydä romukultaa tai –hopeaa.

Meillä on parhaat hinnat

Tavexin tavoitteena on pitää hinnat parhaina Suomessa niin sijoituskullan kuin romukullankin osalta. Mikäli löydät Suomesta yrityksen, joka tarjoaa sinulle paremman hinnan kuin me, kerro siitä meille, niin pyrimme antamaan sinulle paremman hinnan. Tavexilla ei ole piilokuluja ostaessasi tuotteita nettikaupastamme. Hinta, jonka näet vahvistaessasi ostoksen, on hinta jonka maksat.

Varastossamme on ainoastaan korkealuokkaisimpia tuotteita

Teemme kauppaa ainoastaan parhailla kulta- ja hopeatuotteilla. Tuotteemme ovat maailman tunnetuimmilta ja suurimmilta jalometallien tuottajilta.

Suuret määrät kultaa

Ostamamme ja myymämme sijoituskullan määrä on yli 4 000 kg vuosittain ja tarjoamme yhtä alueen laajimmista valuuttavalikoimista.

Meillä on ammattitaito ja intohimo

Tiimimme koostuu yli 200 ammattitaitoisesta ja sitoutuneesta yksilöstä, joilla kaikilla on yksi asia yhteistä: intohimo palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai erityistoiveita, jalometalli- ja valuutta-asiantuntijamme ovat sinua varten.

Luotettava kumppani

Asioi kanssamme ja koe ensikädessä, miksi Tavex on alansa luotettavimpia palveluntarjoajia miljoonille tyytyväisille asiakkaille.

Yhteistyökumppanimme