Luo uusi vahti
Luo uusi hintarobotti
+ -
Luo uusi hintarobotti
Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 kg Australian Lunar hopeakolikko 2021, härkä

Ei varastossa
The Perth Mintin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Tavexilla on ilo tarjota yhtä maailman hienointa lyötyä sijoitushopeakolikkoa, vuoden 2021 Australian ... lue lisää
Myymme Ostamme
-
834,30 €
Kaikki kuvat ovat vain suuntaa antavia eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti kyseistä tuotetta.

Esittely

The Perth Mintin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Tavexilla on ilo tarjota yhtä maailman hienointa lyötyä sijoitushopeakolikkoa, vuoden 2021 Australian Lunar kolikkoa, härkää. Tämä hopeakolikko on toinen Perth Mintin ylistetyn kronologisen hopeakolikkosarjan, Australian Lunar III sarjan, kolikoista. Kutakin sarjan kuva-aihetta lyödään kerran kahdessatoista vuodessa, muinaisen kiinalaisen kalenterin mukaan.

Kolikkoon kuvattu härkä on virheettömästi lyöty 99,99 % hopeasta Perth Mintin korkeiden standardien mukaisesti. 

 Tämä upea kolikko on kauniin keräilyesineen lisäksi myös hyvä sijoitus.

Miksi ostaa

 • Härän vuoden Australian Lunar kolikot ovat virheettömästi lyötyjä. Huolellisesti mutoiltu kolikko, upeat yksityiskohdat ja mytologian kiehtovuus tekevät kolikosta täydellisen kaupankäynnin kohteen niin keräilijöille kuin sijoittajillekin.
 • Härän vuoden Australian Lunar kolikot ovat rahaa. Lunar sarjan ensimmäinen hopeakolikko lyötiin vuonna 1999 ja kukin sarjan kolikko on luokiteltu lailliseksi maksuvälineeksi Australiassa.
 • Härän vuoden hopeiset Australian Lunarit ovat suosittuja keräilijöiden keskuudessa. 12 vuoden välein muuttuva härän kuva, kolikon maksimilyöntimäärä, laatu, puhtaus, sekä asema laillisena maksuvälineenä johtavat siihen, että kolikoilla on mahdollisuus kerryttää huomattavaa lisähintaa jälkimarkkinoilla.
 • Härän vuoden Australian Lunar hopeakolikot ovat kansainvälisesti tunnettuja. Osana Australian Lunar hopeakolikkosarjaa, joka on ollut jatkuvassa tuotannossa jo vuodesta 1999, härän vuoden kolikko tunnetaan kautta maailman jalometallikauppiaiden ja -keräilijöiden keskuudessa. Lunar-sarja esittelee kiinalaisen kalenterin eläinhahmoja ja siihen on kuvattu myös pisimpään 1900-luvulla hallinnut kuninkaallinen, kuningatar Elizabeth II.
 • Härän vuoden Australian Lunar hopeakolikot perustuvat kiinalaiseen kalenteriin. Härän vuonna syntyneitä pidetään luotettavina, uskollisina ja lempeinä. He toimivat rauhallisesti paineen alla ja osoittavat hyvää johtajuutta. Kiltti, älykäs, ahkera, rehellinen, vahva ja päättäväinen - härällä on useita upeita ominaisuuksia.

Hopeatuotteiden ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja varallisuuden säilyttämistä

Hopean arvo on noussut vuosien aikana ja tehnyt siitä hyvän tavan säilyttää varallisuutta.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  1408,28 €
 • Takaisinostohinta
  834,30 €
 • Riski nyt
  573,98 €

Fakta: hopean hinta EUR on noussut 59.91% viimeisen 8 vuoden aikana. Alhaisimmillaan hinta oli 10,57 EUR/oz ja korkeimmillaan 29,94 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 28,25 EUR/oz

Historia

Australian Lunar hopeakolikko - Härän vuosi

Härän vuotta vietetään kiinalaisen kalenterin mukaan joka 12. vuosi. Härän vuotta edeltää rotan vuosi. Kiinalaisen mytologian mukaan eläinten järjestys kalenterissa päätettiin suurella kilpailulla joen yli. Perinteiset tarinankertojat sanovat, että jalomielinen härkä tarjoutui kantamaan pienen hiiren veden yli. Vastarannalla pikkuruinen hiiri hyppäsi härän päältä ja tuli kilpailussa ensimmäiseksi! Härän vuosi alkaa virallisesti kiinalaisen uudenvuoden juhlallisuuksissa 12. helmikuuta 2021.

On onnekasta syntyä härän vuonna. Härällä on arvostettu rooli maanviljelyksessä ja ruoantuotannossa. Kiltti, älykäs, ahkera, rehellinen, vahva ja päättäväinen - härällä on monia hienoja luonteenpiirteitä.

Kiinalaisessa kalenterissa härän vuotta on vietetty vuosina 2021, 2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949, 1937 ja tästä aina 12 vuoden välein. Härän vuonna syntyneitä pidetään luotettavina, uskollisina ja lempeinä. He toimivat rahallisesti paineen alla ja osoittavat hyvää johtajuutta. Härän sanotaan sopivan parhaiten yhteen rotan, käärmeen ja kukon merkin alla syntyneiden kanssa.

The Perth Mint on maailmalla tunnettu rahapaja, joka sijaitsee läntisessä Australiassa Perthin kaupungissa. The Perth Mint perustettiin vuonna 1896 Britannian kuninkaallisen rahapajan toimesta Länsi-Australiassa vastalöydetyn kultaesiintymän johdosta. Perth Mintin tehtävänä oli puhdistaa kultamalmia kaivoksista ja lyödä hallitsijan kuvalla varustettuja kultakolikoita. Vuosien 1899 ja 1931 välillä The Perth Mint tuotti huomattavan määrän kultakolikoita, joita ryhdyttiin käyttämään valuuttana Australiassa ja Brittiläisessä imperiumissa. Perth Mintin valvonta luovutettiin briteiltä Länsi-Australialle vuonna 1971. Tänä päivänä The Perth Mint on tunnustettu poikkeuksellisen laadukkaista maailmanluokan sijoituskolikoistaan kuten Lunar-sarja ja hopeakolikot Kookaburra ja Koala. The Perth Mint on ollut Lontoon kultapörssin (LBMA:n edeltäjä) jäsen vuodesta 1934. 

Tuotteen paino grammoina
1000.1
Hopea paino grammoina
1000
Puhtaus
999.9
Hopea paino troy unsseina
32.151
Halkaisija
100.9
Paksuus
14.5
Nimellisarvo
30 dollaria
Valmistaja
The Perth Mint, Australia

Etupuoli

Kolikon etupuolella on Jody Clarkin käsialaa oleva kuningatar Elizabeth II:n muotokuva. Australia kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan kansanyhteisöön ja tämän vuoksi kolikkoon on lyöty kuningattaren kuva. Kansanyhteisön jäsenenä Australia on perustuslaillinen monarkia, jonka hallitsija kuningatar Elizabeth II on. Muotokuvan yläpuolella on teksti "ELIZABETH II" ja "AUSTRALIA". Kolikon alareunaan on lyöty kolikon paino, hopeapitoisuus ja nimellisarvo.

Kääntöpuoli

Kolikon kääntöpuolella on kuvattuna härkä vasikkansa kanssa kirsikkapuun alla. Kirsikkapuu symboloi rakkautta ja kauneutta. Kääntöpuolella on myös härkää tarkoittava kiinalainen merkki, teksti 'OX 2021' sekä rahapaja Perth Mintin merkki 'P'.

Pakkaus

Kukin kolikko on pakattu Perth Mintillä erikseen muovikapseliin.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.