Luo uusi vahti

Luo uusi hintarobotti

+ -

Luo uusi hintarobotti

Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 oz PAMP Fortuna hopealaatta

Tavexilla on ilo tarjota 1 unssin (31,1g) PAMP Fortuna hopealaattoja. Laattaan on kuvattu kuuluisa ja kansainvälisesti tunnistettu ... lue lisää
Ostamme
0+
20,35 €

Esittely

Tavexilla on ilo tarjota 1 unssin (31,1g) PAMP Fortuna hopealaattoja. Laattaan on kuvattu kuuluisa ja kansainvälisesti tunnistettu muotokuva onnen ja vaurauden jumalattaresta. Niitä pidetään maailman hienoimpina lyötyinä 99,9 % puhdasta hopeaa olevina laattoina. PAMPin, Sveitsin keskuspankin sekä LBMA:n valtuuttaman maailmankuulun sveitsiläisen jalometallivalimon valmistavat yhden unssin hopealaatat ovat kauneutensa takia myös unohtumattomia lahjoja.

Hinta sisältää 24 % arvonlisäveron.

Miksi ostaa

 • .999 puhtaasta hopeasta valmistetut PAMP Fortuna laatat ovat tyylikkäitä lahjoja
 •  .999 hopealaattojen puhtaus on taattua. PAMPin valmistus- ja jalostusprosessia valvovat Swiss Federal Bureau for the Control of Precious Metals sekä LBMA:n (London Bullion Market Association) vahvistetut tutkijat, taaten PAMPin hopealaatoille tiukat laatu- ja puhtausvaatimukset.
 • PAMPin Fortuna hopealaatat ovat puhdasta ammattitaitoa hopeassa. Yhden unssin hopealaatta on valmistettu käyttäen korkeimpia insinööritekniikan taitoja. Laatassa yhdistyvät kiiltävä pinta ja hienostunut ja koristeellinen Lady Fortunan, Rooman vaurauden jumalattaren, kuva. Laatta on oikea katseenvangitsija ensiluokkaista käsityötä arvostaville.
 • PAMPin Fortuna hopealaatta on painonsa verran hopeaa. PAMPin yhden unssin hopealaatan hinta on on suoraan sidoksissa voimassa olevaan hopean markkinahintaan.
 • PAMPin Fortuna hopealaatat ovat rahaa. PAMPin hopealaatat on hyväksytty kaikkien maailman suurimpien raaka-ainepörssien toimesta. Ne on hyväksytty myös Sveitsin keskuspankin sekä LBMA:n "Good Delivery" -säännöstön piiriin. Tämä takaa PAMPin hopealaatoille erinomaisen vaihtuvuuden ympäri maailmaa jalometallien osto- ja myyntiliikkeissä, rahoituslaitoksissa ja sijoittajienkin keskuudessa.

Hopeatuotteiden ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja varallisuuden säilyttämistä

Hopean arvo on noussut vuosien aikana ja tehnyt siitä hyvän tavan säilyttää varallisuutta.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  61,22 €
 • Takaisinostohinta
  20,35 €
 • Riski nyt
  40,87 €

Fakta: hopean hinta EUR on noussut 19.72% viimeisen 8 vuoden aikana. Alhaisimmillaan hinta oli 10,57 EUR/oz ja korkeimmillaan 25,14 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 21,44 EUR/oz

Historia

PAMP Fortuna lyödyt hopealaatat

Lyödyt laatat viittaavat niissä käytettyyn valmistusmenetelmään. Prosessi alkaa kuumentamalla hopeamateriaalia uunissa kunnes se muuttuu sulaksi massaksi. Kuumennuksen aikana kaikki epäpuhtaudet massasta poistetaan, kunnes jäljelle jää puhdasta, yleensä 99.9%:sta, hopeaa. Sula hopea kaadetaan yleensä suurten laattojen mallisiin muotteihin, joissa se jäähtyy ja jähmettyy. Kiinteä hopea asetetaan jyrsimeen joka muokkaa ison hopealaatan pienemmiksi levyiksi. Sen jälkeen levyt siirretään painokoneeseen joka lyö levyistä aihioita. Seuraavassa vaiheessa jokainen hopea-aihio punnitaan. Tällä tarkistetaan ettei yksikään aihio ole yli- tai alipainoinen. Tarkastuksen läpäisseet tuotteet kiillotetaan jotta ne saavat kauniin pintansa. Viimeisessä vaiheessa hopealaatta-aihiot asetetaan lyöntikoneeseen joka lyö levyihin todella suurella voimalla halutun kuvioinnin ja tekstin. Tuloksena on kaunis puhdasta hopeaa oleva lyöty laatta. Jokainen valmis laatta tarkistetaan vielä kerran ennen kuin se sinetöidään suojapakkaukseen.

 

Sveitsiläinen 1 unssin PAMP hopealaatta

Sveitsin maine korkealuokkaisten luksustuotteiden valmistajamaana ei rajoitu ainoastaan kelloihin, vaan pätee yhtälailla myös sijoitushopeaan. Sveitsi on hopealle mitä Ranska on viinille. Tämä lausunto tukee kovia faktoja, jotka osoittavat että suurin osa maailman hopeasta on puhdistettu tässä varakkaassa alppimaassa. Tieto, joka on saatavilla London Good Delivery Lististä, osoittaa että kuusi puhdistamoa hallitsee 90 % markkinoista ja neljä niistä, mukana myös PAMP, on sveitsiläisiä. Sveitsi pudistaa keskimäärin 65-75 % maailman vuosittaisesta hopeatarjonnasta. Tämä tekee Sveitsistä maailman ykkösmaan hopean puhdistuksessa ja hopealaattojen valmistuksessa. Syitä siihen, miksi Sveitsi pitää hallussaan tätä sijaa, ovat Sveitsin turvallisuus, tehokas logistiikka sekä vahva taloudellinen järjestelmä, joka pitää sisällään myös joitain maailman johtavimmista kansainvälisistä pankeista. Sekä tärkeimpänä tiukat lait, jotka asettavat korkeat standardit valmiiden hopeatuotteiden laadulle ja puhtaudelle. Esimerkiksi jokainen PAMPin tuote sisältää laatan puhtauden takaavan leiman "ESSAYEUR FONDEUR", joka on laatan kääntöpuolella. Saadakseen laattaan tämän leiman, PAMPin on noudatettava Sveitsin liittovaltion tiukkoja lakeja (Precious Metals Control Act) sekä palkattava vahvistettu tutkija, jolla on vaaditut liittovaltion luvat. Vahvistetun tutkijan on pidettävä kirjaa hyväksymistään puhtauksista ja oltava aina valmiina esittämään kirjatut tiedot tarkastajille. Toisin sanoen, jokaisen PAMPin hopealaatan puhtaus on hyväksytty hallituksen ja teollisuuden päättäjien tahoilta. Laattojen laatu vastaa korkeimpia standardeja. Näin saadaan aikaan hopeinen tinkimättömyys, joka ylittää huippuosaamisen standardit. Lyhyesti sanoen, se on sveitsiläistä.

Tuotteen paino grammoina
31.13461
Hopea paino grammoina
31.1034768
Puhtaus
999
Hopea paino troy unsseina
1
Pituus
47
Leveys
27
Paksuus
2.66
Valmistaja
PAMP, Sveitsi

Etupuoli

Yhden unssin laatan kääntöpuolella on roomalaisen jumalattaren, Fortunan, kaunis kuva. Kuvaa ympäröivät pinnat ovat kiiltäviä ja niissä on peilimäinen viimeistely.

Kääntöpuoli

Yhden unssin laatan etupuolella on PAMPin virallinen leima ja teksti "SUISSE". Laatan keskellä on tekstit "1 OZ", "SILVER" ja "999.0" merkiten 99,9 % puhdasta hopeaa. Laatan alareunassa on laatan yksilöllinen sarjanumero ja vahvistetun tutkijan leima, joka takaa hopean puhtauden.

Pakkaus

Yhden unssin hopealaatta on pakattu sinetöityyn, läpinäkyvään pakkaukseen. Suuremmissa tilauksissa sinetöidyt laatat ovat saatavilla 25 kpl kovamuovisissa laatikoissa. Laatan sinetöidyn pakkauksen etupuoli on väriltään laivastonsininen ja toinen puoli valkoinen.

Aitoustodistus

Vastaava paino, hopeapitoisuus, yksilöllinen sarjanumero sekä vahvistetun tutkijan leima, jotka löytyvät niin laatasta kuin pakkauksestakin. Pakkaus toimii allekirjoitettuna aitoustodistuksena.

 

Tuotteiden arvo
Riskisi, jos myyt heti takaisin

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Luo Tavex-tili
Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.