Luo uusi vahti

Luo uusi hintarobotti

+ -

Luo uusi hintarobotti

Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1/4 oz Australian Lunar kultakolikko 2019, sika Varastossa

Vuoden 2019, sian vuoden, kultakolikko on osa Perth Mintin Australian Lunar II sarjan kokoelmaa.The Perth Mintin pitkäaikaisena ... lue lisää
Ostamme
1+
396,54 €

Esittely

Vuoden 2019, sian vuoden, kultakolikko on osa Perth Mintin Australian Lunar II sarjan kokoelmaa.The Perth Mintin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Tavexilla on ilo tarjota yhtä maailman hienointa lyötyä sijoituskultakolikkoa, vuoden 2019 Australian Lunar kolikkoa, sikaa. Kultakolikko on osa Perth Mintin ylistettyä kronologista kultakolikkosarjaa, Australian Lunar II sarjaa. Kutakin sarjan kuva-aihetta lyödään kerran kahdessatoista vuodessa, muinaisen kiinalaisen kalenterin mukaan. Kokoelman suosituimman kolikkokoon, 1 unssin kolikon, lyöntimäärä on vain 30 000 kappaletta. Kolikoilla onkin huomattava keräilyarvo jälkimarkkinoilla.

Sian vuoden kolikon kultapitoisuus on 99,99 % ja se on valmistettu erityisellä, korkean laadun takaavalla lyöntitekniikalla. Tekniikalla saadaan kolikkoon erityisen kiiltävä sekä matta pinta, jotka yhdistyvät hienoiksi yksityiskohdiksi. Kolikko on todellinen pala kultataidetta ja sopii keräilijöille, joilla on silmää kauneudelle sekä niille, jotka haluavat antaa rakkailleen jotakin erityistä ja muistettavaa.

Miksi ostaa

 • Sian vuoden Australian Lunar kolikot ovat rahaa. Lunar sarjan ensimmäinen kolikko lyötiin vuonna 1996 ja kukin sarjan kolikko on luokiteltu lailliseksi maksuvälineeksi Australiassa.
 • Sian vuoden Australian Lunar kolikot ovat harvinaisia. Lunar-sarjojen aikana kahdesti, vuosina 2007 ja 2019, lyöty yhden unssin sian vuoden kolikko on yksi harvinaisimmista 24 karaatin lailliseksi maksuvälineeksi luokitellusta kultakolikosta.
 • Sian vuoden Australian Lunar kultakolikot perustuvat kiinalaiseen kalenteriin. Sian vuonna syntyneitä pidetään hyvätapaisina ja heillä sanotaan olevan myös hyvä maku. Sioilla on myös intohimo hienoihin asioihin elämässä.
 • Sian vuoden Australian Lunar kultakolikot ovat mainioita lahjoja rakkaimmillesi. Lahjan saajan syntymävuotta kuvaava kolikko on puhdasta 24 karaatin kultaa ja se pysyy hänen mukanaan ikuisesti.
 • Sian vuoden Australian Lunar kultakolikot on tehty huippulaadukkaiksi. Kun kolikot on lyöty niin upealla laadulla, loistolla ja yksityiskohdilla, niitä ei ole vaikea kutsua "omaksi kullakseen".
 • Sian vuoden kultaiset Australian Lunarit ovat suosittuja keräilijöiden keskuudessa. 12 vuoden välein muuttuva siann kuva, kolikon maksimilyöntimäärä, laatu, puhtaus, sekä asema laillisena maksuvälineenä johtavat siihen, että kolikoilla on mahdollisuus kerryttää huomattavaa lisähintaa jälkimarkkinoilla.
 • Sian vuoden Australian Lunar kultakolikot ovat kansainvälisesti tunnettuja. Osana Australian Lunar kultakolikkosarjaa, joka on ollut jatkuvassa tuotannossa jo yli 20 vuotta, sian vuoden kolikko tunnetaan kautta maailman kultakauppiaiden ja -keräilijöiden keskuudessa. Lunar-sarja esittelee kiinalaisen kalenterin eläinhahmoja ja siihen on kuvattu myös pisimpään 1900-luvulla hallinnut kuninkaallinen, kuningatar Elizabeth II.

Kullan ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja arvon säilyttämistä

Kullan arvo on vuosien saatossa noussut tehden siitä hyvän arvon säilyttäjän.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  483,42 €
 • Takaisinostohinta
  396,54 €
 • Riski nyt
  86,88 €

Fakta: Kullan hinta EUR on noussut 21.75% viimeisen 8 vuoden aikana. Alimmillaan hinta oli 858,16 EUR/oz ja korkeimmillaan 1 748,86 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 1 610,96 EUR/oz

Historia

Australian Lunar kultakolikko - Sian vuosi

Kiinalaista kalenteria käytetään nykyisin yleisesti taolaisessa kosmologiassa. Uskotaan, että syntymävuodella on yhteys kalenterin eläimeen ja henkilön persoonaan. Kalenterin eläimet symboloivat persoonallisuuden piirteitä, joita ihmisistä löytyy. Kiinalaisessa kalenterissa on kaksitoista eläintä, yksi jokaiselle vuodelle. Sian vuotta on vietetty vuosina 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 ja 2019.

Sian vuonna syntyneitä pidetään luonnostaan optimistisina. He ovat hyväntuulisia ihmisiä, joilla on elämäniloinen asenne. Sikojen positiivinen luonne houkuttelee rahaa ja siat hankkivatkin elantonsa usein melko vaivattomasti. Sian vuonna syntyneet tuntevat vetoa hyviin asioihin elämässä: ruokaan, viiniin, pukeutumiseen sekä rakkauteen. Tämä voi muista ihmisistä vaikuttaa hienostelulta, mutta vaikutelma on yleensä väärinkäsitys. Vaikka sian vuonna syntyneet haluavat hemmotella itseään, he eivät kuitenkaan pidä itseään parempina kuin muut. Itse asiassa, siat ovat hyviä ystäviä ja yrittävät aina saada muut hyvälle tuulelle. Siat voivat hyvin, kun heitä ympäröivät ihmiset hymyilevät. Sian vuonna syntyneiden sydämet ovat kultaa ja se tekeekin heistä hyviä kumppaneita.

Kultainen sian vuoden Lunar on ihanteellinen lahja henkilölle, jota rakastat tai arvostat, sillä kultaisen Lunarin antaminen merkitsee hellyydenosoitusta kultaisen taideteoksen muodossa.

Tuotteen paino grammoina
7.777
Kulta paino grammoina
7.776
Puhtaus
999.9
Kulta paino troy unsseina
0.25
Halkaisija
22.6
Paksuus
-
Nimellisarvo
25 dollaria
Valmistaja
The Perth Mint, Australia

Etupuoli

Kolikon etupuolella on kuningatar Elizabeth II:n muotokuva. Australia kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan kansanyhteisöön ja tämän vuoksi kolikkoon on lyöty kuningattaren kuva. Kansanyhteisön jäsenenä Australia on perustuslaillinen monarkia, jonka hallitsija kuningatar Elizabeth II on. Kuningattaren muotokuvan yläpuolella on teksti "ELIZABETH II" ja "AUSTRALIA". Muotokuvan alapuolella on sen suunnittelijan nimikirjaimet "IRB" - Ian Rank-Broadley. Kolikon alareunassa on merkittynä kolikon koko, kultapitoisuus "9999 GOLD", lyöntivuosi sekä nimellisarvo.

Kääntöpuoli

Kolikon kääntöpuolella on hilpeä sika seisomassa kivisellä laitumella, jossa lehvistö ja pionien kukat leijuvat sen yllä kolikon vasemmassa laidassa. Pioni, joka tunnetaan myös kukkien kuninkaana, on perinteinen kukkien symboli Kiinassa. Kolikon oikeassa ylälaidassa on sikaa tarkoittava kiinalainen merkki ja alaosassa teksti "Year of the Pig".

Pakkaus

Kukin kolikko on pakattu Perth Mintillä erikseen muovikapseliin. Suuremmissa erissä kolikot on saatavilla alkuperäisissä 20 kpl tehdaspakkauksissa.

Tuotteiden arvo
Riskisi, jos myyt heti takaisin

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Luo Tavex-tili
Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.