Luo uusi vahti
Luo uusi hintarobotti
+ -
Luo uusi hintarobotti
Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 oz 999.99 Kanadan kultakolikko 2020, Punailves

Ei varastossa
Tavexilla on ilo tarjota vuoden 2020 Kanadan Punailves kolikkoa. Kolikko on merkki erinomaisesta käsityöstä sekä puhtaudesta. Kanadan kuninkaallisen ... lue lisää
Myymme Ostamme
-
2106,42 €
Kaikki kuvat ovat vain suuntaa antavia eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti kyseistä tuotetta.

Esittely

Tavexilla on ilo tarjota vuoden 2020 Kanadan Punailves kolikkoa. Kolikko on merkki erinomaisesta käsityöstä sekä puhtaudesta. Kanadan kuninkaallisen rahapajan (Royal Canadian Mint) julkaisema kolikko on tehty 99,999 % puhtaasta kullasta, korkeimmasta mahdollisesta kultapitoisuudesta tänä päivänä, ja se on Luonnon kutsu -sarjan seitsemäs kolikko. Kolikkoa kaunistaa häikäisevä kuva punailveksestä (lynx rufus). Punailvestä kutsutaan myös amerikanilvekseksi. 

Tämä opportunistinen metsästäjä on hyvin vahva ja sen on havaittu ottavan kiinni itseään huomattavastikin suurempikokoisia saaliita. Punailves on yksineläjä ja salaperäinen eläin. Se pitää harvoin ääntä, mutta paritteluaikaan se ulvoo. Ulvontaa voi kuulla varsinkin, jos kaksi urosta kilpailee samasta naaraasta. Punailveksen rytmikäs kurkkuääni on kuvattu kolikkoon kurvikkaina viivoina. 

Punailves sekoitetaan usein kanadanilvekseen, mutta se on pienempi kuin kanadanilves, sen korvatupsut ovat lyhyemmät, turkki täplikkäämpi ja töpön hännän alaosa valkoinen. Punailveksen kasvot muistuttavat enemmän kotikissaa ja muiden kissojen tapaan se sähisee, murisee ja kehrää. Punailveksen terävät hampaan kiiltävät uhkaavina tämän 99,999 % kultaisen kolikon kääntöpuolella. Kultaisen punailveksen kuva on lyöty kolikkoon erityisen kirkkaaksi ja kaiverrukset tekevät eläimestä hyvin aidon näköisen. 

 

 

Miksi ostaa

 • Kanadan kultainen Punailves on Kanadan kuninkaallisen rahapajan Luonnon kutsu -sarjan seitsemäs kolikko.
 • Kultainen Punailves on tehty korkealaatuiseksi. Kolikon lyönti ja loisto on niin korkealaatuista, että se on todellinen kunnianosoitus tälle yhdelle luonnon upeimmista eläimistä.
 • Kultainen Punailves on suosittu kolikko neuvokkaiden keräilijöiden keskuudessa. Alhaisen, vain 2 000 kpl, lyöntimääränsä sekä yksittäispakkauksensa vuoksi tämä 99,999 % puhdasta kultaa oleva kolikko on upea lisä kokoelmaan kuin kokoelmaan.
 • Kultainen Punailves on kullan puhtain saatavissa oleva muoto maailmassa. Vain harva saa käsiinsä tämän kullan korkeimmasta mahdollisesta pitoisuudesta, 99,999 %, valmistetun kolikon.
 • Vuoden 2020 Kanadan kultainen Punailves kolikossa on erityinen suojaus. Kolikossa on yksilöllinen turvamerkki, joka on mahdotonta väärentää. Tämä merkki takaa kolikon aitouden.

Kullan ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja arvon säilyttämistä

Kullan arvo on vuosien saatossa noussut tehden siitä hyvän arvon säilyttäjän.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  2650,77 €
 • Takaisinostohinta
  2106,42 €
 • Riski nyt
  544,35 €

Fakta: Kullan hinta EUR on noussut 80.46% viimeisen 8 vuoden aikana. Alimmillaan hinta oli 1011,47 EUR/oz ja korkeimmillaan 2286,90 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 2171,47 EUR/oz

Historia

Punailves on yksineläjä ja salaperäinen eläin. Se pitää harvoin ääntä, mutta paritteluaikaan se ulvoo. Ulvontaa voi kuulla varsinkin, jos kaksi urosta kilpailee samasta naaraasta. Punailves sekoitetaan usein kanadanilvekseen, mutta sen kasvot muistuttavat enemmän kotikissaa ja muiden kissojen tapaan se sähisee, murisee ja kehrää. Punailves on myös pienempi kuin kanadanilves, sen korvatupsut ovat lyhyemmät, turkki täplikkäämpi ja töpön hännän alaosa valkoinen. Sillä on myös pienemmät tassut, mikä tekee lumessa liikkumisesta haasteellista ja rajoittaa sen elinaluetta eteläisempään Kanadaan. Punailves saalistaa pääasiassa jäniksiä ja kaneja, mutta se metsästää myös jyrsijöitä, lintuja, kaloja, matelijoita ja joskus jopa peuroja. Punailves on opportunistien metsästäjä, se on hyvin vahva ja sen on havaittu ottavan kiinni itseään huomattavastikin suurempikokoisia saaliita. 

Vuonna 1908 perustettu Kanadan kuninkaallinen rahapaja (The Royal Canadian Mint) on muutaman viime vuosikymmenen ajan ollut yksi markkinajohtajista soveltaessaan uutta teknologiaa kulta- ja hopeakolikoiden tuotannossa. Se ei ainoastaan luonut ensimmäistä laillisena maksuvälineenä toiminutta .9999 pitoisuuden hopea- ja kultakolikkoa, vaan meni askelen edemmäs vuonna 1998 esitellen erityispainoksen kultakolikoita, jotka sisälsivät 1,02233 troy-unssia 99.999 % (viisi yhdeksikköä) puhdasta kultaa. Rahapajan tavoite parantaa korkean pitoisuuden kolikoita ei pysähtynyt yhden unssin painorajaan. Itse asiassa, se saavutti uuden tavoitteen vuonna 2007 julkistaessaan kultaisen Maple Leaf -kolikon. Kolikon puhtaus on .99999, paino 100 kg ja nimellisarvo yksi miljoona Kanadan dollaria.

Vuonna 2014 Kanadan kuninkaallinen rahapaja asetti uuden standardin kolikoiden turvamerkintöihin, kun se esitteli uusinta teknologiaa olevan turvallisuusominaisuuden, "Buillion DNA Anti-Counterfeiting Technology", joka sisältää tekniikan jossa yksilöllinen mikroskooppisen pieni turvallisuusmerkintä lyödään jokaiseen kolikkoon. Turvallisuusmerkinnässä on numero "14" (vuosi 2014) ja se näkyy ainoastaan tehokkaalla suurennuslasilla. Tämä suojaa kolikoita väärennöksiltä ja lyödään jatkossa kaikkiin kultaisiin Maple Leaf -kolikoihin.

Tuotteen paino grammoina
31.11
Kulta paino grammoina
31.1035
Puhtaus
999.99
Kulta paino troy unsseina
1
Halkaisija
30
Paksuus
-
Nimellisarvo
200 dollaria
Valmistaja
Royal Canadian Mint, Kanada

Etupuoli

Kolikon etupuolella on kuningatar Elizabeth II:n muotokuva. Kanada kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan kansanyhteisöön ja tämän vuoksi kolikkoon on lyöty kuningattaren kuva. Kansanyhteisön jäsenenä Kanada on perustuslaillinen monarkia, jonka hallitsija kuningatar Elizabeth II on. Kuningattaren muotokuvaa kiertää hänen nimensä "ELIZABETH II", kolikon lyöntivuosi, teksti "D.G. REGINA". Kolikon alareunaan on kaiverrettu kolikon nimellisarvo 200 dollaria.

Kääntöpuoli

Kolikon kääntöpuolelle on kuvattu punailves takanaan kurvikkaat viivat kuvaamassa eläimen rytmistä kurkkuääntelyä. Kuvaa kiertää teksti "CANADA" sekä "FINE GOLD 1 OZ OR PUR", joka tarkoittaa "yksi unssi puhdasta kultaa". Kolikossa on myös kolikon suunnitelleen taiteilijan nimikirjaimet "PL" sekä mikrokaiverrettu turvamerkintä, jossa vaahteranlehden sisällä on numero 20 kuvaten kolikon lyöntivuotta.

Pakkaus

Tämä kaunis kolikko on suljettu väärennöksiltä suojaavaan sinetöityyn korttiin. Kortin pinta on kiiltävä ja siinä on kuvattuna kultaisia vaahteranlehtiä mustalla pohjalla.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.