Luo uusi vahti
Luo uusi hintarobotti
+ -
Luo uusi hintarobotti
Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 unssin Itävallan Philharmoniker hopeakolikko aiemmat vuodet

Varastossa
Tavexin valikoimassa on Euroopan myydyin hopeakolikko, Itävallan Philharmoniker. Moitteettoman taiteellisesta designistaan, laadustaan sekä kauneudestaan ylistetty Philharmoniker oli ... lue lisää
Myymme Ostamme Spredi
45,22 €
26,40 € 41.62%
Postitse - 8,00 €
See less
Delivery costs start from 8,00 €
See more
Kaikki kuvat ovat vain suuntaa antavia eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti kyseistä tuotetta.

Esittely

Tavexin valikoimassa on Euroopan myydyin hopeakolikko, Itävallan Philharmoniker. Moitteettoman taiteellisesta designistaan, laadustaan sekä kauneudestaan ylistetty Philharmoniker oli ensimmäinen yhden unssin painoinen eurooppalainen hopeakolikko, jonka hopeapitoisuus on .999. Itävallan rahapaja, yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista rahapajoista, laski hopeisen Philharmonikerin liikkeelle vuonna 2008. Kolikossa kiteytyy Itävallan rikas kulttuuri ja se sopii sijoittajille, jotka arvostavat tyyliä ja hienostuneisuutta kohtuulliseen hintaan.

Itävallan rahapajan pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Tavex, Skandinavian suurin hopeisten Philharmonikerien myyjä, pystyy tarjoamaan asiakkailleen minkä tahansa suurenkin määrän tätä upeaa sijoitushopeakolikkoa.

Miksi ostaa

 • Itävallan hopeinen Philharmoniker seuraa hopean hintaa. Itävallan Philharmoniker hopeakolikoiden arvo määräytyy ensisijaisesti sen hopeapitoisuuden mukaan, joka linkittyy hopean maailmanmarkkinahintaan.
 • Hopeisen Itävallan Philharmonikerin hinta nousee inflaation myötä. Hopea on osoittautunut läpi historian suureksi voimavaraksi korkean inflaation aikana sen arvon noustessa nopeammin kuin monien muiden sijoitustuotteiden.
 • Hopeiset Itävallan Philharmoniker myydään alhaisin preemioin. Itävallan rahapajan yhteistyökumppanina Tavexin on mahdollista tarjota hopeiset Philharmonikerit alhaisella preemiolla.
 • Hopeiset Itävallan Philharmonikerit ovat tunnustettuja ja helposti rahaksi muutettavia. Vaikka kolikot ovat olleet tuotannossa vasta vuodesta 2008, Itävallan Philharmoniker on osoittautunut menestykseksi sijoittajien keskuudessa. Tähän mennessä unssin painoista kolikkoa on lyöty yli 11 miljoonaa kappaletta. Tämä tekee sen suosiosta verrattavan American Eagle ja Kanadan Maple Leaf hopeakolikoihin.
 • Hopeiset Itävallan Philharmonikerit ovat .999 puhdasta hopeaa. Itävallan Philharmoniker hopeakolikot ovat mainio tapa päästä käsiksi tähän kallisarvoiseen valkoiseen metalliin.
 • Hopeiset Itävallan Philharmonikerit ovat tapa säästää. Historiallisen alhainen hopean hinta verrattuna kullan hintaan tekee hopeasta ihanteellisen sijoitusmuodon niillekin, jotka haluavat sijoittaa pienempiä summia, sekä niille, jotka haluavat saada enemmän jalometallia eurollaan odottaen jyrkempää arvostusta hopean hinnalle verrattuna kullan hintaan.

Hopeatuotteiden ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja varallisuuden säilyttämistä

Hopean arvo on noussut vuosien aikana ja tehnyt siitä hyvän tavan säilyttää varallisuutta.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  45,22 €
 • Takaisinostohinta
  26,40 €
 • Riski nyt
  18,82 €

Fakta: hopean hinta EUR on noussut 72.85% viimeisen 8 vuoden aikana. Alhaisimmillaan hinta oli 10,57 EUR/oz ja korkeimmillaan 29,94 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 28,72 EUR/oz

Historia

Itävallan Philharmoniker hopeakolikoita lyötiin vuonna 2008 lähes kahdeksan miljoonaa kappaletta

Itävallan hopeiset Philharmoniker kolikot laskettiin liikkeelle finanssikriisin huipulla vuonna 2008. Kun ihmiset etsivät kohteita fyysiselle sijoitukselle, talouden epävarmuus loi Itävallan rahapajalle hienon tilaisuuden paljastaa luomuksensa. Itävallan unssin painoinen hopeinen Philharmoniker otettiin vastaan todella hyvin sijoittajien keskuudessa ja sitä myytiinkin ensimmäisen vuoden aikana huimat 7 777 300 kappaletta, eli 242 tonnin painosta hopeaa. Itävallan hopeinen Philharmoniker on periaatteessa kopio kultaisesta versiosta, eroten ainoastaan nimellisarvoltaan, ollen hopeaa ja paksumpi ja että kolikon reuna on kiilloitettu. Hopeinen Philharmoniker kolikko on Itävallan rahapajan ensimmäinen laillista valuuttaa oleva hopeakolikko, joka on valmistettu .999 puhtaasta hopeasta ja sitä kaunistaa symboli, johon suurin osa ihmisistä voi samaistua: musiikki. Useat maailmankuulut muusikot ja säveltäjät, kuten Mozart, Strauss ja Beethoven, ovat myötävaikuttaneet Itävallan, ja varsinkin sen pääkaupungin Wienin, tunnettuuteen oopperoistaan ja sinfoniakonserteistaan. Heidän työnsä klassisen ja romanttisen musiikin eteen on ikuistettu hopeiseen Philharmonikeriin, tehden siitä halutun hopeaan mieltyneille sijoittajille.

1 unssin hopeinen Philharmoniker kolikko ilmentää klassista musiikkia

Itävallan hopeinen Philharmoniker on nimetty maailmankuulun Wienin filharmonisen orkesterin mukaan. Joukko ihmisiä perusti orkesterin vuonna 1842 vastauksena klassisen orkesterin puuttumiseen Wienistä. Orkesterin omisti itsenäinen komitea, jossa orkesterin jäsenet valittiin demokraattisesti. Ammattilaismuusikot, jotka pääsivät orkesterin jäseniksi valittiin yksinomaan Wienin valtionoopperasta, missä heidän tuli olla soittanut vähintään kolmen vuoden ajan. Vielä tänä päivänäkään tiukka rekrytointiprosessi ei ole muuttunut ja se takaa korkeimman mahdollisen ammattitason jokaiselta orkesterin jäseneltä. Wienin filharmoninen orkesteri on nykyisin kuuluisa sen perinteisestä uuden vuoden konsertistaan, jossa esitetään suurien säveltäjien nostalgista musiikkia. Nämä konsertit ovat kasvaneet niin suosituiksi, että ne televisioidaan yli 90 maahan, lähettäen uuden vuoden ilosanomaa arvokkaan ja ilahduttavan musiikin voimin.

Itävallan rahapaja (The Austrian Mint), Itävallan keskuspankin tytäryhtiö, on maailmankuulu rahapaja, jonka historia ulottuu 1100-luvulle. Itävallan rahapajan tarina alkaa vuonna 1194, jolloin Rikhard Leijonamieli maksoi 12 tonnia hopeaa taatakseen vapautensa sen sijaan että joutuisi vankilaan Itävallan Herttua Leopold viidennen toimesta. Herttua käytti hopean myöhemmin lyödäkseen hopeakolikoita ja näin luoden perustan Itävallan rahapajalle. Pitkän ja rikkaan historiansa aikana Itävallan rahapaja on tuottanut useita Euroopan tunnetuimmista ja laajimmin käytetyistä kolikoista, kuten kultaiset kruunut, guldenit, dukaatit sekä hopeakolikoista esimerkiksi Maria Teresa taalerit. Monet Itävallan rahapajan liikkeelle laskemat kultakolikot olivat laajalti käytettyjä kaupankäynnin välineitä Itävalta-Unkarin aikana, kun taas hopeataaleri osoittautui maailmanlaajuiseksi maksuvälineeksi vuosien 1750 ja 1950 välillä. Nykyisin Itävallan rahapaja tunnetaan parhaiten Euroopan halutuimmista hopea- ja kultakolikoista, Itävallan Philharmonikereista.  

Tuotteen paino grammoina
31.13461
Hopea paino grammoina
31.10347
Puhtaus
999
Hopea paino troy unsseina
1
Halkaisija
37
Paksuus
-
Nimellisarvo
1,5 euroa
Valmistaja
Austrian Mint, Itävalta

Etupuoli

Kolikon etupuolella on kuvattuna Musikverein-konserttisalin urut Wienissä. Musikverein on Wienin filharmonisen orkesterin kotisali ja sitä pidetään yhtenä maailman parhaana konserttisalina akustiikkansa puolesta. Urkujen yläpuolella on teksti "REPUBLIK ÖSTERREICH". Urkujen alapuolella on merkintä "1 UNZE FEINSILBER", joka tarkoittaa 1 unssi puhdasta hopeaa. Kolikon alareunaan on myös merkitty kolikon puhtaus, lyöntivuosi sekä nimellisarvo 1,5 euroa.

Kääntöpuoli

Kolikon taustapuolella on kuvattuna useita instrumentteja, kuten basso, neljä selloa, fagotti, harppu sekä käyrätorvi. Soittimien yläpuolella on teksti "WIENER PHILHARMONIKER" ja tekstin ja soittimien välissä pienempi teksti "silber", joka tarkoittaa hopeaa.

Pakkaus

Jokainen kolikko on pakattu kovamuoviseen kapseliin. 20 kappaleen erät ovat saatavilla alkuperäisissä rahapajan muoviputkiloissa. Suuremmissa erissä pakkaamme muoviputkilot rahapajan muovilaatikoihin, 25 putkiloa laatikkoon, eli yhteensä 500 kolikkoa yhteen laatikkoon.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote varastossa

Tuote on varastossa ja valmis noudettavaksi heti kun suoritus näkyy tilillämme.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.