Luo uusi vahti
Luo uusi hintarobotti
+ -
Luo uusi hintarobotti
Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 000 gramman Heraeus hopealaatta

Ei varastossa
1 000 gramman Heraeus hopealaatta ... lue lisää
Myymme Ostamme
-
851,94 €
Kaikki kuvat ovat vain suuntaa antavia eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti kyseistä tuotetta.

Esittely

Tavex on iloinen voidessaan esitellä Herauksen 1 kg .999 hopelaatan. Saksan tunnetuinta hopealaattaa valmistaa Heraeus Precious Metals, joka on kokonaisvaltainen jalometalli- ja tekniikanalan yritys, yksi Saksan suurimmista yksityisesti omistetuista yrityksistä. Yhden kilogramman hopealaatta on valmistettu perinteisellä menetelmällä, valamalla. Se on hyvin kiiltävä, paksu ja siinä on uskomaton painon tuntu. Laatta on täydellinen valinta niille, jotka haluavat todella tuntea jalometallin käsissään. Valetun laatan jälleenmyyntiarvo ei kärsi pienistä naarmuista tai kolhuista.

Yhden kilogramman Heraeus hopealaatta on edullinen ja sen hopean grammahinta on yksi alhaisimmista markkinoilla.

Miksi ostaa

 • 1 kg Heraeus .999 hopealaatta seuraa hopean hintaa. Heraeus hopealaatan arvo määräytyy ensisijaisesti sen hopeapitoisuuden mukaan, joka linkittyy hopean maailmanmarkkinahintaan.
 • 1 kg hopealaatan hinta nousee inflaation myötä. Hopea on osoittautunut läpi historian suureksi voimavaraksi korkean inflaation aikana sen arvon noustessa nopeammin kuin monien muiden sijoitustuotteiden.
 • .999 hopealaatan puhtaus on taattua. Heraeuksen valmistus- ja jalostusprosessia valvoo LBMA:n (London Bullion Market Association) vahvistetut tutkijat, taaten Heraeuksen hopealaatoille tiukat laatu- ja puhtausvaatimukset.
 • Heraeuksen hopealaatat ovat .999 puhdasta hopeaa. Nämä hopealaatat ovat mainio tapa päästä käsiksi tähän kallisarvoiseen valkoiseen metalliin.
 • Heraeuksen 1 kg .999 hopealaatta on uskomattoman painava. Se tunne, kun käsittelee valettua hopealaattaa, saa hymyn jokaisen kasvoille.
 • Heraeuksen hopealaatat ovat tunnustettuja ja helposti rahaksi muutettavia. Heraeus on yksi maailman vanhimmista jalometallijalostamoista ja se tuottaa hopea- ja kultalaattoja kolmessa eri maanosassa. Tämä tekee Heraeuksesta tunnetun nimen maailmanlaajuisilla sijoitusmarkkinoilla.
 • Heraeuksen hopealaatat ovat erittäin suosittuja sijoittajien keskuudessa. Heraeuksen 1 kg hopealaatat ovat Saksan tunnetuimipia sijoitushopeatuotteita muodossaan.

Hopeatuotteiden ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja varallisuuden säilyttämistä

Hopean arvo on noussut vuosien aikana ja tehnyt siitä hyvän tavan säilyttää varallisuutta.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  1401,44 €
 • Takaisinostohinta
  851,94 €
 • Riski nyt
  549,50 €

Fakta: hopean hinta EUR on noussut 73.49% viimeisen 8 vuoden aikana. Alhaisimmillaan hinta oli 10,57 EUR/oz ja korkeimmillaan 29,94 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 28,82 EUR/oz

Historia

 

Heraeus 1 kg valettu hopealaatta

Valetun hopealaatan valmistusprosessi alkaa lämmitämällä hopeamateriaali uunissa, kunnes se muuttuu sulaneeksi massaksi. Lämmitysprosessin aikana kaikki massan epäpuhtaudet poistetaan, kunnes jäljellä on vain sulanut puhdas hopeamassa, yleensä pitoisuudeltaan 99,9 %. Puhdistettu hopea jäähdytetään ja sitten muotoillaan joko pieniksi hopearakeiksi tai -paloiksi. Kumpikin näistä muodoista punnitaan haluttuun painoon ja laitetaan raudasta valmistettuun valumuottiin. Muotti laitetaan uuniin, jossa pienet hopeapalat sulavat. Kun hopea on sulanut, muotit jäähdytetään ja hopea jähmettyy sisällä. Tuloksena on valettu hopealaatta. Tämän jälkeen nämä vastavaletut hopealaatat tarkastetaan ja punnitaan. Testin läpäisseet laatat puhdistetaan ja laitetaan laattaan halutut merkinnät tekevään hydrauliseen painoon.

Sijoittajien on hyvä ottaa huomioon, että toisin kuin lyödyt laatat jotka valmistetaan yhtenäisistä hopeapaloista ja joilla on tasainen pinta, valetun laatan pinta voi olla karkea ja epätasainen. Tämä tekee valetuista laatoista täydellisen vaihtoehdon niille, jotka todella haluavat tuntea hopean kädessään. Valettujen hopealaattojen jälleenmyyntiarvo ei alene pienistä naarmuista tai kolhuista.

Heraeus Precious Metals

Heraeus Precious Metals on osa Heraeus Holding yhtiötä, vuonna 1851 perustettua konepajakonsernia, joka on tänä päivänä yksi Saksan suurimmista ykstyisomisteisista yhtiöistä vuosittaisen liikevaihdon ylittäessa 20 miljardia euroa. Yhtiön päämaja on Saksan Hanaussa, missä se operoi yhtä Saksan suurimmista puhdistamoista ja jalometallitehtaista. Tehdas tuottaa maan tunnetuimpia kulta- ja hopealaattoja brändillä Heraeus. Yhtiö työllistää yli 12 000 henkilöä yli 100 eri tytäryhtiössä maailmanlaajuisesti ja toimii laaja-alaisesti esimerkiksi jalometallien valmistuksessa ja myynnissä, korkealaatuisten biomateriaalien sekä lääketeollisuuden ja kehittyneiden teknologian tuotteiden tuotannossa.

Heraeus, London Bullion Market Associationin jäsen

LBMA:n, London Bullion Market Associationin, perusti vuonna 1987 Britannian keskuspankki yksityiseksi valvovaksi elimeksi. LBMA:n juuret ovat kaukana 1700-luvulla, kun Lontoo alkoi kasvaa maailman johtavaksi jalometallien kaupankävijäksi. Tuolloin "London Silver Marketiksi" kutsuttu toimija oli säännelty Lontoon johtavien jalometallikauppiaiden ja -jalostajien toimesta ja he akkreditoivat jalometallitehtaita London Good Delivery Listille. Vain ne tehtaan, jotka täyttivät LGD:n laatu- ja puhtausvaatimukset, pääsivät LBMA:n jäseniksi. Nykyisin London Bullion Market Associationin jäsenenä on yli 135 yritystä, joihin kuuluu joitakin suurimmista jalometallien jalostamoista, varastoijista, valmistajista sekä kauppiaista. Ne kaikki yhdessä muodostavat osan LBMA:sta, maailman kunnioiteuimmasta ja luotetuimmasta kansainvälisestä auktoriteetista, joka valvoo sijoitushopean ja -kullan tuotanto ja jalostusprosesseja. LBMA:n tärkein rooli on hallinnoida Good Delivery Listia, joka on nykyisin kansainvälinen standardi kulta- ja hopealaattojen laadulle.

Tuotteen paino grammoina
1001.001
Hopea paino grammoina
1000
Puhtaus
999
Hopea paino troy unsseina
32.15075
Pituus
111
Leveys
51
Paksuus
21
Valmistaja
Heraeus Precious Metals, Saksa

Etupuoli

Laatan etupuolella on yläosassa teksti "HERAEUS" sekä "Feinsilber", joka merkitsee puhdasta hopeaa, sekä "999.0" merkiten 99,9 % hopeapitoisuutta. Laatan keskellä on Heraeuksen virallinen leima, jota ympäröi teksti "HERAEUS EDELMETALLE HANAU". Laatan alareunaan on merkitty laatan paino.

Kääntöpuoli

Laatan kääntöpuoli on kiillotettu.

Pakkaus

1 kg hopealaatta on suljetussa muovisessa tehdaspakkauksessa.

Aitoustodistus

Aitoustodistus: 1 kg hopealaatta toimitetaan ilman aitoustodistusta. Heraeuksen virallinen leima laatassa toimii sertifikaattina. Leima tunnetaan ympäri maailman ja se takaa, että laatta hyväksytään jalometallikaupoissa ja rahoituslaitoksissa.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.