Luo uusi vahti

Luo uusi hintarobotti

+ -

Luo uusi hintarobotti

Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 oz Australian Lunar hopeakolikko 2012, lohikäärme Varastossa

The Perth Mintin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Tavexilla on ilo tarjota yhtä maailman hienointa lyötyä sijoitushopeakolikkoa, vuoden 2012 Australian ... lue lisää
Ostamme
1+
15,62 €

Esittely

The Perth Mintin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Tavexilla on ilo tarjota yhtä maailman hienointa lyötyä sijoitushopeakolikkoa, vuoden 2012 Australian Lunar kolikkoa, lohikäärmettä. Hopeakolikko on osa Perth Mintin ylistettyä kronologista hopeakolikkosarjaa, Australian Lunar II sarjaa. Kutakin sarjan kuva-aihetta lyödään kerran kahdessatoista vuodessa, muinaisen kiinalaisen kalenterin mukaan.

Lohikäärmeen vuoden kolikon hopeapitoisuus on 99,99 % ja se on valmistettu erityisellä korkean laadun takaavalla lyöntitekniikalla. Tekniikalla saadaan kolikkoon erityisen kiiltävä sekä matta pinta, jotka yhdistyvät hienoiksi yksityiskohdiksi. Kolikko on todellinen pala hopeataidetta ja sopii keräilijöille, joilla on silmää kauneudelle sekä niille, jotka haluavat antaa rakkailleen jotakin erityistä ja muistettavaa.

Miksi ostaa

 • Lohikäärmeen vuoden Australian Lunar hopeakolikot ovat rahaa. Lunar sarjan ensimmäinen kolikko lyötiin vuonna 1999 ja kukin sarjan kolikko on luokiteltu lailliseksi maksuvälineeksi Australiassa. 
 • Lohikäärmeen vuoden Australian Lunar hopeakolikot perustuvat kiinalaiseen kalenteriin. Lohikäärmeen vuonna syntyneitä pidetään yleensä dominoivina, jaloina, vahvaluonteisina ja päättäväisinä. He voivat olla myös lyhytpinnaisia ja kapinoivia.
 • Lohikäärmeen vuoden Australian Lunar hopeakolikot ovat mainioita lahjoja rakkaimmillesi. Lahjan saajan syntymävuotta kuvaava kolikko on puhdasta .999 hopeaa ja se pysyy hänen mukanaan ikuisesti.
 • Lohikäärmeen vuoden Australian Lunar hopeakolikot on tehty huippulaadukkaiksi. Kun kolikot on lyöty niin upealla laadulla, loistolla ja yksityiskohdilla, niihin ei voi olla ihastumatta.
 • Lohikäärmeen vuoden hopeiset Australian Lunarit ovat suosittuja keräilijöiden keskuudessa. 12 vuoden välein muuttuva llohikäärmeen kuva, kolikon maksimilyöntimäärä, laatu, puhtaus, sekä asema laillisena maksuvälineenä johtavat siihen, että kolikoilla on mahdollisuus kerryttää huomattavaa lisähintaa jälkimarkkinoilla.
 • Lohikäärmeen vuoden Australian Lunar hopeakolikot ovat kansainvälisesti tunnettuja. Osana Australian Lunar hopeakolikkosarjaa, joka on ollut jatkuvassa tuotannossa jo vuodesta 1999, lohikäärmeen vuoden kolikko tunnetaan kautta maailman jalometallikauppiaiden ja -keräilijöiden keskuudessa. Lunar-sarja esittelee kiinalaisen kalenterin eläinhahmoja ja siihen on kuvattu myös pisimpään 1900-luvulla hallinnut kuninkaallinen, kuningatar Elizabeth II.

Hopeatuotteiden ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja varallisuuden säilyttämistä

Hopean arvo on noussut vuosien aikana ja tehnyt siitä hyvän tavan säilyttää varallisuutta.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  70,10 €
 • Takaisinostohinta
  15,62 €
 • Riski nyt
  54,48 €

Fakta: hopean hinta EUR on noussut -27.14% viimeisen 8 vuoden aikana. Alhaisimmillaan hinta oli 10,57 EUR/1oz ja korkeimmillaan 27,39 EUR/1oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 16,18 EUR/1oz

Historia

Australian Lunar hopeakolikko - Lohikäärmeen vuosi

Kiinalaista kalenteria käytetään nykyisin yleisesti taolaisessa kosmologiassa. Uskotaan, että syntymävuodella on yhteys kalenterin eläimeen ja henkilön persoonaan. Kalenterin eläimet symboloivat persoonallisuuden piirteitä, joita ihmisistä löytyy. Kiinalaisessa kalenterissa on kaksitoista eläintä, yksi jokaiselle vuodelle. Lohikäärmeen vuotta vietettiin viimeksi vuonna 2012.

Lohikäärmeen vuonna syntyneitä pidetään tarmokkaina ja vahvoina, itsevarmoina ja ylepeinä. Heidän innokkuuttaan tarttua haasteisiin luo heihin luottamusta muiden taholta. Heidän energinen elämäntyylinsä tekee heistä lyhytpinnaisia heillä on tapana kapinoida. Vaikka lohikäärmeen vuosi onkin voiman ja päättäväisyyden vuosi, on lohikäärmeen vuonna syntyneiden sisin kuitenkin lämmin ja kiltti. He ovatkin usein anteliaita rakkaitaan kohtaan. Hopeinen lohikäärmeen vuoden Lunar on ihanteellinen lahja henkilölle, jota rakastat tai arvostat, sillä hopeisen Lunarin antaminen merkitsee hellyydenosoitusta upean taideteoksen muodossa.

 

Lohikäärmeen vuoden Australian Lunar kolikot - hopeaakin harvinaisempia

The Perth Mint julkaisi hopeisen lohikäärmeen vuoden Lunar kolikon ensimmäistä kertaa vuonna 2000 ja myöhemmin uudestaan vuonna 2012. Seuraava lohikäärmeen vuoden kolikko julkaistaan vuonna 2024. Vuonna 2000 kolikoita oli saatavilla neljässä eri koossa: 1 kg, 2 oz, 1 oz ja 1/2 oz. Vuonna 2012 tehtiin lisäksi myös 10 kg sekä 5 oz kolikot. Yhden unssin kolikoita lyötiin vuonna 2000 73 301 kpl ja vuonna 2012 300 000 kpl, joka on kolikoiden maksimilyöntimäärä. Kokonaisuudessaan kaiken kokoisia lohikäärmeen vuoden Lunar hopeakolikoita on lyöty yhteensä 1 157 764 kpl. Määrä on erittäin pieni verrattuna muiden tunnettujen sijoitushopeakolikoiden lyöntimääriin. Esimerkiksi yhden unssin Amercan Eagle hopeakolikkoa lyödään 11 päivässä sama määrä kuin lohikäärmeen vuoden Lunar hopeakolikoita on kokonaisuudessaan lyöty. Lohikäärmeen vuoden Australian Lunar hopeakolikot ovatkin hyvin suosittuja sijoittajien keskuudessa, sillä ne ovat luonnollisesti hopeaakin harvinaisempia.

Tuotteen paino grammoina
31.13461
Hopea paino grammoina
31.10347
Puhtaus
999
Hopea paino troy unsseina
1
Halkaisija
45.6
Paksuus
-
Nimellisarvo
1 dollari
Valmistaja
The Perth Mint, Australia

Etupuoli

Kolikon etupuolella on kuningatar Elizabeth II:n muotokuva. Australia kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan kansanyhteisöön ja tämän vuoksi kolikkoon on lyöty kuningattaren kuva. Kansanyhteisön jäsenenä Australia on perustuslaillinen monarkia, jonka hallitsija kuningatar Elizabeth II on. Kuningattaren muotokuvan yläpuolella on teksti "ELIZABETH II" ja "AUSTRALIA". Kolikon alareunassa on kolikon nimellisarvo, lyöntivuosi, paino ja pitoisuus sekä suunnittelijan nimikirjaimet "IRB" - Ian Rank-Broadley.

Kääntöpuoli

Kolikon kääntöpuolella on kuvattuna voimakas lohikäärme. Kolikon keskellä on lohikäärmettä tarkoittava kiinalainen merkki. Lohikäärmeen alapuolella on teksti "Year of the Dragon" ja oikealla puolella kirjain "P", joka tarkoittaa rahapaja Perth Mintiä.

Tuotteiden arvo
Riskisi, jos myyt heti takaisin

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tilata sen etukäteen. Otamme yhteyttä sinuun kun tuote on saatavissa.

Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Luo Tavex-tili
Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.