Luo uusi vahti
Luo uusi hintarobotti
+ -
Luo uusi hintarobotti
Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 oz Etelä-Afrikan Krugerrand hopeakolikko

Ei varastossa
Tavexilla on ilo tarjota aivan uutta Etelä-Afrikan Krugerrand hopeakolikkoa, hopeista versiota maailman ensimmäisestä lailliseksi maksuvälineeksi luokitellusta kultakolikosta. ... lue lisää
Myymme Ostamme
-
26,52 €
Kaikki kuvat ovat vain suuntaa antavia eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti kyseistä tuotetta.

Esittely

Tavexilla on ilo tarjota aivan uutta Etelä-Afrikan Krugerrand hopeakolikkoa, hopeista versiota maailman ensimmäisestä lailliseksi maksuvälineeksi luokitellusta kultakolikosta. Etelä-Afrikan rahapajan vuonna 1967 julkaisema kultakolikko nousi suosioon, sillä se oli ensimmäinen kultakolikko joka sisälsi unssin verran puhdasta kultaa. Vuonna 2017, Krugerrandin 50-vuotisjuhlavuonna, julkaistiin erikoiserä hopeisia Krugerrandeja ja vuonna 2018 kolikoita ryhdyttiin tuottamaan jatkuvasti. Hopeakolikon muotoilu on sama kuin kultaisenkin. Toisin kuin kultakolikolla, hopeisella Krugerrandilla on nimellisarvo, joka on 1 Etelä-Afrikan randi.

Krugerrand on ikoninen brändi, joka on kestänyt aikaa. Kultaisen Krugerrandin suosio ja sijoitusarvo on saanut sijoittajat kaipaamaan myös hopeista versiota ja nyt toiveeseen on vastattu.

Miksi ostaa

 • Hopeiset Krugerrandit ovat rahaa. Krugerrand hopeakolikoiden nimellisarvo on 1 randi ja ne ovat laillisia maksuvälineita Etelä-Afrikassa. Kolikot ovat vaihdettavissa ympäri maailman.
 • Krugerrand hopeakolikot ovat Etelä-Afrikan rahapajan lyömiä uusia sijoituskolikoita. Krugerrand on ikoninen brändi, joka on kestänyt aikaa.

Hopeatuotteiden ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja varallisuuden säilyttämistä

Hopean arvo on noussut vuosien aikana ja tehnyt siitä hyvän tavan säilyttää varallisuutta.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  47,75 €
 • Takaisinostohinta
  26,52 €
 • Riski nyt
  21,23 €

Fakta: hopean hinta EUR on noussut 73.61% viimeisen 8 vuoden aikana. Alhaisimmillaan hinta oli 10,57 EUR/oz ja korkeimmillaan 29,94 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 28,84 EUR/oz

Historia

Kolikon etupuolelle kuvattu hyppyantilooppi on Etelä-Afrikan kansalliseläin. Hyppyantilooppi (antidorcas marsupialis) on tunnettu hyppelytyylistään. Kolikossa antiloopin alle kuvatut aloevera-kasvit ovat levinneet laajalle Etelä-Afrikan kuivilla alueilla, samoille alueille, joilla tavataan myös hyppyantilooppia.

Sana "Krugerrand" on johdettu Paul Krugerin nimestä ja Etelä-Afrikan rahayksiköstä, randista. Randin nimitys puolestaan tulee kullantuotantoalueesta, Witwatersrandista (the ridge of white water), joka löydettiin vuonna 1886 Etelä-Afrikasta.

Etelä-Afrikka oli suurin kullankaivajamaa 1900-luvun puolivälissä, tuottaen lähes 50 % maailman kultamalmista. Saadakseen myytyä runsaat määrät kultaa helpommin, Etelä-Afrikan kullankaivuuteollisuus keksi idean kehittää kiertoon kultakolikon, joka sisälsi yksinomaan eteläafrikkalaista kultaa. Etelä-Afrikan keskuspankki hyväksyi idean ja antoi luvan Krugerrand-kolikon valmistukselle. South African Mint löi ensimmäisen Krugerrand-kolikon 1960-luvun lopussa ja kolikko osoittautui menestyneimmäksi Etelä-Afrikan lyömäksi kultakolikoksi koskaan.

Tuotteen paino grammoina
31.1346
Hopea paino grammoina
31.10347
Puhtaus
999
Hopea paino troy unsseina
1
Halkaisija
38.725
Paksuus
-
Nimellisarvo
1 randi
Valmistaja
The South African Mint, Etelä-Afrikka

Etupuoli

Kolikon etupuolella on kuvattuna Etelä-Afrikan tasavallan entinen presidentti, Paul Kruger. Hopeakolikon kuva on sama kuin kultaisessakin Krugerrandissa, joka on saanut inspiraationsa vuoden 1892 South African Gold Pond -kolikosta. Muotokuvaa kiertää teksti "SUID AFRIKA SOUTH AFRICA", merkiten Etelä-Afrikkaa maan kahdella eri virallisella kielellä, afrikaansiksi ja englanniksi.

Kääntöpuoli

Kolikon kääntöpuolella on kuva juoksevasta hyppyantiloopista ruohikolla. Antiloopin yläpuolella on teksti "KRUGERRAND". Eläimen alapuolella on teksti "FYNSILWER 1 OZ FINE SILVER", sekä kolikon nimellisarvo R1. Kolikon keskellä on kolikon lyöntivuosi, josta kaksi ensimmäistä numeroa on antiloopin vasemmalla puolella ja kaksi viimeistä numeroa sen oikealla puolella.

Pakkaus

Jokainen kolikko on pakattu kovamuoviseen kapseliin. 25 kappaleen erät ovat saatavilla alkuperäisissä rahapajan muoviputkiloissa. Suuremmissa erissä pakkaamme muoviputkilot rahapajan muovilaatikoihin, 20 putkiloa laatikkoon, eli yhteensä 500 kolikkoa yhteen laatikkoon.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.