Luo uusi vahti
Luo uusi hintarobotti
+ -
Luo uusi hintarobotti
Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 oz Kanadan Maple Leaf hopeakolikko

Ei varastossa
Tavexilla on ilo tarjota hopeisia Kanadan Maple Leaf kolikoita, maailman ensimmäisiä lailliseksi maksuvälineeksi luokiteltuja 99,99 % puhtaita hopeakolikoita. ... lue lisää
Myymme Ostamme
-
26,52 €
Kaikki kuvat ovat vain suuntaa antavia eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti kyseistä tuotetta.

Esittely

Tavexilla on ilo tarjota hopeisia Kanadan Maple Leaf kolikoita, maailman ensimmäisiä lailliseksi maksuvälineeksi luokiteltuja 99,99 % puhtaita hopeakolikoita. Vuonna 1988 julkaistu Maple Leaf kolikko on lähes identtinen kopio kultaisesta vastineestaan. Hopeinen Maple Leaf on ainoa sijoitushopeakolikko, jonka puhtaus on .9999. Kolikon korkea hopeapitoisuus ja edullinen hinta on houkutellut sijoittajat hankkimaan kolikkoa jo 126 miljoonaa kappaletta. Kolikko onkin 2000-luvun toiseksi myydyin hopeakolikko. Vuodesta 2015 eteenpäin näissä eleganteissa hopeakolikoissa on ollut väärennöksiltä suojaava mikrokaiverrus. Kaiverrus tekee kolikosta helposti vaihdettavan. Sijoittajan, joka haluaa lisätä fyysistä hopeaa salkkuunsa, kannattaa vakavasti harkita tätä kaunista kanadalaista kolikkoa.

Miksi ostaa

 • Tämä 1 oz kolikko seuraa hopean hintaa. Kanadan Maple Leaf hopeakolikon arvo määräytyy ensisijaisesti sen hopeapitoisuuden mukaan, joka linkittyy hopean maailmanmarkkinahintaan.
 • Hopeisen Kanadan Maple Leafin hinta nousee inflaation myötä. Hopea on osoittautunut läpi historian suureksi voimavaraksi korkean inflaation aikana sen arvon noustessa nopeammin kuin monien muiden sijoitustuotteiden.
 • Hopeiset Kanadan Maple Leafit myydään alhaisin preemioin. Kiitos Kanadan kuninkaallisen rahapajan tehokkuuden, kolikoiden tuotantokustannukset on minimoitu. Tämän johdosta myös sijoittajat säästävät rahaa maksaessaan kolikoista alhaisempia preemioita.
 • Hopeiset Kanadan Maple Leafit ovat rahaa. Kolikot ovat laillisia maksuvälineitä Kanadassa ja ne ovat vaihdettavissa ympäri maailman.
 • Hopeiset Kanadan Maple Leafit ovat likvidejä ja tunnettuja maailmanlaajuisesti. Yli 26 vuoden ajan jatkuvassa tuotannossa ollut kolikko ja sen muotokuva pisimpään 1900-luvulla hallinneesta kuninkaallisesta, Kuningatar Elizabeth II:sta, tekee Maple Leafista tunnetun nimen kansainvälisillä hopeamarkkinoilla.
 • Hopeiset Kanadan Maple Leafit ovat .9999 puhdasta hopeaa. Maple Leaf hopeakolikot ovat mainio tapa päästä käsiksi tähän kallisarvoiseen valkoiseen metalliin.
 • Hopeiset Kanadan Maple Leafit ovat tapa säästää. Historiallisen alhainen hopean hinta verrattuna kullan hintaan, tekee hopeasta ihanteellisen sijoitusmuodon niillekin, jotka haluavat sijoittaa pienempiä summia sekä niille, jotka haluavat saada enemmän jalometallia eurollaan odottaen jyrkempää arvostusta hopean hinnalle verrattuna kullan hintaan.
 • Hopeisen Maple Leaf kultakolikon turvallisuutta on lisätty. Tämä kolikko on ensimmäinen maailmassa, jossa on kolikon aitouden takaava väärennöksiltä suojaava turvamerkintä.

Hopeatuotteiden ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja varallisuuden säilyttämistä

Hopean arvo on noussut vuosien aikana ja tehnyt siitä hyvän tavan säilyttää varallisuutta.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  47,75 €
 • Takaisinostohinta
  26,52 €
 • Riski nyt
  21,23 €

Fakta: hopean hinta EUR on noussut 73.43% viimeisen 8 vuoden aikana. Alhaisimmillaan hinta oli 10,57 EUR/oz ja korkeimmillaan 29,94 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 28,81 EUR/oz

Historia

Kanadan Maple Leaf hopeakolikon hinta määräytyy sen .9999 hopeapitoisuuden mukaan

Kanadan kultaisen Maple Leaf kolikon menestyksen myötä Kanadan kuninkaallinen rahapaja (The Royal Canadian Mint) päätti julkaista vuonna 1988 myös hopeisen version kolikosta. Vaikka kolikko ei ollutkaan ensimmäinen puhdasta hopeaa oleva unssin painoinen hopeakolikko (American Eagle ja Kiinan Panda hopeakolikot julkaistiin jo aiemmin), oli se ensimmäinen hopeakolikko, jonka hopeapitoisuus oli 99,99 % (neljä yhdeksikköä). Viime vuosien aikana muutamat muutkin rahapajat ovat julkaisseet lailliseksi maksuvälineeksi luokiteltavia puhtaasta hopeasta lyötyjä kolikoita. Näitä kolikoita ovat esimerkiksi Itävallan rahapajan hopeinen Philharmoniker ja Perth Mintin hopeinen Kookaburra. Näiden kolikoiden hopeapitoisuudessa on kuitenkin vain kolme yhdeksikköä. Tähän päivään mennessä Kanadan hopeisen Maple Leafin puhtaus on lailliseksi maksuvälineeksi luokitelluista hopeakolikoista korkein maailmassa.

Vuonna 1908 perustettu Kanadan kuninkaallinen rahapaja (The Royal Canadian Mint) on muutaman viime vuosikymmenen ajan ollut yksi markkinajohtajista soveltaessaan uutta teknologiaa kulta- ja hopeakolikoiden tuotannossa. Se ei ainoastaan luonut ensimmäistä laillisena maksuvälineenä toiminutta .9999 pitoisuuden hopea- ja kultakolikkoa, vaan meni askelen edemmäs vuonna 1998 esitellen erityispainoksen kultakolikoita, jotka sisälsivät 1,02233 troy-unssia 99.999 % (viisi yhdeksikköä) puhdasta kultaa. Rahapajan tavoite parantaa korkean pitoisuuden kolikoita ei pysähtynyt yhden unssin painorajaan. Itse asiassa, se saavutti uuden tavoitteen vuonna 2007 julkistaessaan kultaisen Maple Leaf -kolikon. Kolikon puhtaus on .99999, paino 100 kg ja nimellisarvo yksi miljoona Kanadan dollaria.

Vuonna 2014 Kanadan kuninkaallinen rahapaja asetti uuden standardin kolikoiden turvamerkintöihin, kun se esitteli uusinta teknologiaa olevan turvallisuusominaisuuden, "Buillion DNA Anti-Counterfeiting Technology", joka sisältää tekniikan jossa yksilöllinen mikroskooppisen pieni turvallisuusmerkintä lyödään jokaiseen kolikkoon. Turvallisuusmerkinnässä on numero "14" (vuosi 2014) ja se näkyy ainoastaan tehokkaalla suurennuslasilla. Tämä suojaa kolikoita väärennöksiltä ja lyödään jatkossa kaikkiin kultaisiin Maple Leaf -kolikoihin.

Tuotteen paino grammoina
31.1346
Hopea paino grammoina
31.10347
Puhtaus
999
Hopea paino troy unsseina
1
Halkaisija
38
Paksuus
-
Nimellisarvo
5 dollaria
Valmistaja
Royal Canadian Mint, Kanada

Etupuoli

Kolikon etupuolella on kuningatar Elizabeth II:n muotokuva. Kanada kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan kansanyhteisöön ja tämän vuoksi kolikkoon on lyöty kuningattaren kuva. Kansanyhteisön jäsenenä Kanada on perustuslaillinen monarkia, jonka hallitsija kuningatar Elizabeth II on. Kuningattaren muotokuvan yläpuolella on hänen nimensä "ELIZABETH II" ja kolikon alareunassa on kaiverrettuna kolikon nimellisarvo 5 dollaria sekä kolikon lyöntivuosi.

Kääntöpuoli

Kolikon kääntöpuolella on Kanadan kansallissymboli, vaahteranlehti. Vaahteranlehden yläpuolella on teksti "CANADA". Vaahteranlehden molemminpuolin on merkitty neljä yhdeksikköä ja sen alapuolelle kaiverrettu pienenpieni turvallisuusmerkintä sekä teksti "FINE SILVER 1 OZ ARGENT PUR", tarkoittaen "yksi unssi puhdasta hopeaa".

Pakkaus

Jokainen kolikko on erikseen pakattu muovikapseliin. 25 kappaleen erät ovat saatavilla rahapajan muoviputkilossa. Suuremmissa erissä putkilot pakataan rahapajan laatikkoon 20 putkilon erissä. Yhteen laatikkoon mahtuu näin 500 kolikkoa.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.