Luo uusi vahti

Luo uusi hintarobotti

+ -

Luo uusi hintarobotti

Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1/4 oz Australian Lunar kolikko 2011, jänis

The Perth Mintin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Tavexilla on ilo tarjota yhtä maailman hienointa lyötyä sijoituskultakolikkoa, vuoden 2011 Australian Lunar ... lue lisää
Ostamme
0+
370,53 €

Esittely

The Perth Mintin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Tavexilla on ilo tarjota yhtä maailman hienointa lyötyä sijoituskultakolikkoa, vuoden 2011 Australian Lunar kolikkoa, jänistä. Kultakolikko on osa Perth Mintin ylistettyä kronologista kultakolikkosarjaa, Australian Lunar II sarjaa. Kutakin sarjan kuva-aihetta lyödään kerran kahdessatoista vuodessa, muinaisen kiinalaisen kalenterin mukaan. Kokoelman suosituimman kolikkokoon, 1 unssin kolikon, lyöntimäärä on vain 30 000 kappaletta. Kolikoilla onkin huomattava keräilyarvo jälkimarkkinoilla.

Jäniksen vuoden kolikon kultapitoisuus on 99,99 % ja se on valmistettu erityisellä, korkean laadun takaavalla lyöntitekniikalla. Tekniikalla saadaan kolikkoon erityisen kiiltävä sekä matta pinta, jotka yhdistyvät hienoiksi yksityiskohdiksi. Kolikko on todellinen pala kultataidetta ja sopii keräilijöille, joilla on silmää kauneudelle sekä niille, jotka haluavat antaa rakkailleen jotakin erityistä ja muistettavaa.

 

Miksi ostaa

 • Jäniksen vuoden Australian Lunar kolikot ovat rahaa. Lunar sarjan ensimmäinen kolikko lyötiin vuonna 1996 ja kukin sarjan kolikko on luokiteltu lailliseksi maksuvälineeksi Australiassa.

 • Jäniksen vuoden Australian Lunar kolikot ovat harvinaisia. Lunar-sarjojen aikana vain kaksi kertaa, 1999 ja 2011, lyöty yhden unssin jäniksen vuoden kolikko on yksi harvinaisimmista 24 karaatin lailliseksi maksuvälineeksi luokitellusta kultakolikosta. Niitä on lyöty ainoastaan 48 261 kappaletta. 

 • Jäniksen vuoden Australian Lunar kultakolikot perustuvat kiinalaiseen kalenteriin. Jäniksen vuonna syntyneitä pidetään tyylikkäinä, hyvännäköisinä, empaattisina ja herkkinä. He tarvitsevat myös perheen ja ystävien muodostamaa tukiverkostoa ympärilleen.

 • Jäniksen vuoden Australian Lunar kultakolikot ovat mainioita lahjoja rakkaimmillesi. Lahjan saajan syntymävuotta kuvaava kolikko on puhdasta 24 karaatin kultaa ja se pysyy hänen mukanaan ikuisesti.

 • Jäniksen vuoden Australian Lunar kultakolikot on tehty huippulaadukkaiksi. Kun kolikot on lyöty niin upealla laadulla, loistolla ja yksityiskohdilla, niitä ei ole vaikea kutsua "omaksi kullakseen".

 • Jäniksen vuoden kultaiset Australian Lunarit ovat suosittuja keräilijöiden keskuudessa. 12 vuoden välein muuttuva jäniksen kuva, kolikon maksimilyöntimäärä, laatu, puhtaus, sekä asema laillisena maksuvälineenä johtavat siihen, että kolikoilla on mahdollisuus kerryttää huomattavaa lisähintaa jälkimarkkinoilla.

 • Jäniksen vuoden Australian Lunar kultakolikot ovat kansainvälisesti tunnettuja. Osana Australian Lunar kultakolikkosarjaa, joka on ollut jatkuvassa tuotannossa jo vuodesta 1996, jäniksen vuoden kolikko tunnetaan kautta maailman kultakauppiaiden ja -keräilijöiden keskuudessa. Lunar-sarja esittelee kiinalaisen kalenterin eläinhahmoja ja siihen on kuvattu myös pisimpään 1900-luvulla hallinnut kuninkaallinen, kuningatar Elizabeth II.

 

Kullan ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja arvon säilyttämistä

Kullan arvo on vuosien saatossa noussut tehden siitä hyvän arvon säilyttäjän.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  451,76 €
 • Takaisinostohinta
  370,53 €
 • Riski nyt
  81,23 €

Fakta: Kullan hinta EUR on noussut 35.69% viimeisen 8 vuoden aikana. Alimmillaan hinta oli 858,16 EUR/oz ja korkeimmillaan 1 748,86 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 1 505,41 EUR/oz

Historia

Australian Lunar kultakolikko - Jäniksen vuosi

Kiinalaista kalenteria käytetään nykyisin yleisesti taolaisessa kosmologiassa. Uskotaan, että syntymävuodella on yhteys kalenterin eläimeen ja henkilön persoonaan. Kalenterin eläimet symboloivat persoonallisuuden piirteitä, joita ihmisistä löytyy. Kiinalaisessa kalenterissa on kaksitoista eläintä, yksi jokaiselle vuodelle. Jäniksen vuotta vietettiin viimeksi vuonna 2011. 

Jäniksen vuonna syntyneet tunnetaan taiteellisuudestaan ja tyylistään. Heidän hienostunut makunsa ja arvostuksensa kauneutta kohtaan saa heidät usein erottumaan joukosta erityisen tyylikkäinä pukeutujina. Hienostunut ulkoasu ja eleganssi tekee jäniksen vuonna syntyneistä erittäin suosittuja ja heillä on laaja ystäväpiiri. Tahdikkaina ja sanavalmiina heistä tulee hyviä diplomaatteja, vain tietyissä olosuhteissa, sillä he välttelevät konflikteja ja tekevät kaikkensa välttyäkseen tappeluilta. Jäniksen vuonna syntyneet henkilöt ovat myötätuntoisia, joka yhdessä heidän hienotunteisuutensa kanssa voi johtaa heidät ihannoimaan parisuhteita. Jäniksen vuonna syntyneet tarvitsevat vakaan ryhmän ystäviä ja sukulaisia ympärilleen ja oikean kumppanin, joka ei käytä hyväkseen hänen herkkyyttään. Silloin jäniskin on rakastava kumppani ja perheenjäsen.

Kultainen jäniksen vuoden Lunar on ihanteellinen lahja henkilölle, jota rakastat tai arvostat, sillä kultaisen Lunarin anraminen merkitsee hellyydenosoitusta kultaisen taideteoksen muodossa.

Jäniksen vuoden Australian Lunar kolikot - harvinaista kuin kulta

The Perth Mint julkaisi jäniksen vuoden Lunar kolikon ensimmäistä kertaa vuonna 1999 ja myöhemmin uudestaan vuonna 2011. Seuraava jäniksen vuoden kolikko julkaistaan vuonna 2023. Vuonna 1999 kolikoita oli saatavilla neljässä eri koossa: 1 oz, 1/4 oz, 1/10 oz ja 1/20 oz. Vuonna 2011 tehtiin lisäksi viisi muun kokoista kolikkoa: 10 kg, 1 kg, 10 oz ja 2 oz ja  1/2 oz. Yhden unssin kolikoita myytiin vuonna 1999 18 261 kpl ja vuonna 2011 täydet 30 000 kpl. Kokonaisuudessaan kaiken kokoisia jäniksen vuoden Lunar kultakolikoita on lyöty yhteensä 141 897 kpl. Määrä on erittäin pieni verrattuna muiden tunnettujen sijoituskultakolikoiden lyöntimääriin. Esimerkiksi yhden unssin Australian Nuggetia lyödään seitsemässä kuukaudessa sama määrä kuin jäniksen vuoden Lunar sarjaa on lyöty kokonaisuudessaan. Jäniksen vuoden Australian Lunar kultakolikot ovatkin hyvin suosittuja sijoittajien keskuudessa, sillä ne ovat luonnollisesti kultaakin harvinaisempia.

 

Tuotteen paino grammoina
7.777
Kulta paino grammoina
7.775869
Puhtaus
999.9
Kulta paino troy unsseina
0.25
Halkaisija
22.1
Paksuus
-
Nimellisarvo
25 dollaria
Valmistaja
The Perth Mint, Australia

Etupuoli

Kolikon etupuolella on kuningatar Elizabeth II:n muotokuva. Australia kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan kansanyhteisöön ja tämän vuoksi kolikkoon on lyöty kuningattaren kuva. Kansanyhteisön jäsenenä Australia on perustuslaillinen monarkia, jonka hallitsija kuningatar Elizabeth II on. Kuningattaren muotokuvan yläpuolella on teksti "ELIZABETH II" ja "AUSTRALIA". Kolikon alareunassa on kolikon nimellisarvo, lyöntivuosi, paino, pitoisuus sekä kolikon suunnittelijan nimikirjaimet "IRB" - Ian Rank-Broadley.

 

Kääntöpuoli

Kolikon kääntöpuolella on jänis vierellään kiinankaali sekä ruukku. Jäniksen yläpuolella on kiinalainen merkki "jänis". Jäniksen alapuolella on teksti "Year of the Rabbit" ja oikealla puolella kirjain "P", joka tarkoittaa rahapaja Perth Mintiä.

 

Tuotteiden arvo
Riskisi, jos myyt heti takaisin

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Luo Tavex-tili
Tavex ID

Luo turvallinen Tavex-tili. Käytössäsi on myös demo- ja oikea salkunhoitaja, sijoitustyökalut ja paljon muuta.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.