Luo uusi vahti
Luo uusi hintarobotti
+ -
Luo uusi hintarobotti
Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 unssin Australian Kenguru kultalaatta

Ei varastossa
Tavexilla on ilo tarjota 1 unssin Australian Kenguru kultalaattaa. Perth Mintin, tunnetun australialaisen jalometallivalimon valmistama laatta on ... lue lisää
Myymme Ostamme
-
2141,97 €
Kaikki kuvat ovat vain suuntaa antavia eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti kyseistä tuotetta.

Esittely

Tavexilla on ilo tarjota 1 unssin Australian Kenguru kultalaattaa. Perth Mintin, tunnetun australialaisen jalometallivalimon valmistama laatta on tunnusmerkki erinomaisesta laadusta, taatusta .9999 puhtaudesta sekä korkeasta likviditeetistä. Laatan muotoilu on yksinkertaisen tyylikäs. Lyöty Kenguru kultalaatta on erinomainen valinta niille, jotka etsivät ainutlaatuista kultatuotetta, joka tarjoaa parhaan arvon tuotteen likviditeettiä, liikuteltavuutta ja grammahintaa ajatellen. 

 

Hankkimalla tämän suositun kultalaatan, et saa ainoastaan arvokasta jalometallia australialaisen osaamisen huipulta, mutta myös vaihtoehtoista fyysistä valuuttaa, jolla on taattu vaihtuvuus niin jalometallien osto- ja myyntiliikkeissä kuin rahoituslaitoksissa ja sijoittajienkin keskuudessa.

Miksi ostaa

 • Australian Kenguru kultalaattojen .9999 puhtaus on taattua. LBMA (London Bullion Market Association) valvoo Perth Mintin valmistus- ja jalostusprosessia ja Länsi-Australian territorion hallitus takaa laattojen painon ja puhtauden.
 • 1 unssin Australian Kenguru kultalaatta on tapa säästää. Perth Mintin kultalaatat ovat ihanteellinen valinta pitkäaikaiseksi sijoitukseksi, kun arvostat turvallisuutta ja pysyvyyttä, jonka fyysisen kullan omistaminen antaa.
 • Australian Kenguru kultalaatat ovat erinomainen lisä salkkuusi. Kullan alhainen riippuvuus muista rahoitustuotteista tekee Perth Mintin 1 unssin kultalaatoista hyvän keinon suojautua markkinariskeiltä.
 • Australian Kenguru kultalaatat ovat rahaa. Perth Mintin kultalaatat on hyväksytty useiden maailman suurimpien raaka-ainepörssien sekä LBMA:n toimesta. Tämä takaa Perth Mintin kultalaatoille erinomaisen vaihtuvuuden ympäri maailmaa jalometallien osto- ja myyntiliikkeissä, rahoituslaitoksissa ja sijoittajienkin keskuudessa.
 • 1 unssin Australian Kenguru kultalaatat ovat puhdasta ammattitaitoa kullassa. Yhden unssin kultalaattaan on lyöty Perth Mintin logo sekä hyppiviä kenguruita. Laatan muotoilu on yksinkertaisen elegantti. Laatassa on rajallinen määrä kirjoitusta ja kuviointia, jolloin tilaa jää kullan puhtaalle, mattapintaiselle pinnalle.
 • 1 unssin Australian Kenguru kultalaatta on painonsa verran kultaa. Perth Mintin yhden unssin kultalaatat ovat yksiä eniten maailmalla myytyjä sijoituskultatuotteita. Näiden kultalaattojen arvo perustuu nimenomaan kultapitoisuuteen ja kullan maailmanmarkkinahintaan.

Kullan ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja arvon säilyttämistä

Kullan arvo on vuosien saatossa noussut tehden siitä hyvän arvon säilyttäjän.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  2393,74 €
 • Takaisinostohinta
  2141,97 €
 • Riski nyt
  251,77 €

Fakta: Kullan hinta EUR on noussut 86.29% viimeisen 8 vuoden aikana. Alimmillaan hinta oli 1011,47 EUR/oz ja korkeimmillaan 2286,90 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 2214,61 EUR/oz

Historia

Australian kenguru

Kenguruita elää luonnonvaraisina ainoastaan Australiassa. Nämä uniikit eläimet liikkuvat tavalla, jolla mikään muu eläin maailmassa ei liiku. Punajättikenguru, joka on kuvattuna Perth Mintin kolikoihin ja laattoihin, on maailman suurin pussieläin. Ne loikkivat Australiassa suurilla, vahvoilla jaloillaan ja käyttävät suurta häntäänsä tasapainonsa pitämisessä. Punajättikenguruita tavataan joka puolella Australian mantereella poislukien hedelmälliset alueet etelässä ja itärannikolla sekä pohjoisen sademetsät.

 

Kenguru kuvattiin ensin kolikkoon vuonna 1989, kun Perth Mint laski liikkeelle Nugget kultakolikon uudella kengurun kuvalla. Nuggetin nimi muuttui samalla Kenguruksi. Kultalaattojen ja -kolikoiden lisäksi kenguru on kuvattuna myös Australian vaakunoissa.

Lyödyt kultalaatat valmistetaan vartavasten tähän tarkoitukseen kehitetyllä menetelmällä. Prosessi alkaa lämmittämällä kulta uunissa, kunnes se muuttuu sulaneeksi massaksi. Lämmitysprosessin aikana kulta puhdistetaan epäpuhtauksista niin, että jäljelle jäävän kultamassan puhtaus on 99,99 %. Tämän jälkeen sulanut kultamassa kaadetaan yleensä suuren laatan mallisiin muotteihin. Muotissa kulta saa jäähtyä ja jähmettyä. Jähmettynyt kulta siirretään jyrsimeen, joka muokkaa ison kultalaatan useaksi pienemmäksi paneeliksi. Sitten paneelit siirretään painokoneeseen, joka lyö kultapaneeleista aihioita. Seuraavassa vaiheessa jokainen aihio punnitaan ja tarkastetaan. Tarkastuksen läpäisevät laatat kiillotetaan. Viimeisessä vaiheessa kultalaatta-aihio siirretään koneeseen, jossa laattaan lyödään leimasimella suurella voimalla haluttu kuviointi ja teksti. Vastalyöty laatta tarkastetaan ja sinetöidään väärennöksiltä suojaavaan läpinäkyvään pakkaukseen. 

The Perth Mint on maailmalla tunnettu rahapaja, joka sijaitsee läntisessä Australiassa Perthin kaupungissa. The Perth Mint perustettiin vuonna 1896 Britannian kuninkaallisen rahapajan toimesta Länsi-Australiassa vastalöydetyn kultaesiintymän johdosta. Perth Mintin tehtävänä oli puhdistaa kultamalmia kaivoksista ja lyödä hallitsijan kuvalla varustettuja kultakolikoita. Vuosien 1899 ja 1931 välillä The Perth Mint tuotti huomattavan määrän kultakolikoita, joita ryhdyttiin käyttämään valuuttana Australiassa ja Brittiläisessä imperiumissa. Perth Mintin valvonta luovutettiin briteiltä Länsi-Australialle vuonna 1971. Tänä päivänä The Perth Mint on tunnustettu poikkeuksellisen laadukkaista maailmanluokan sijoituskolikoistaan kuten Lunar-sarja ja hopeakolikot Kookaburra ja Koala. The Perth Mint on ollut Lontoon kultapörssin (LBMA:n edeltäjä) jäsen vuodesta 1934. 

Tuotteen paino grammoina
31.10659
Kulta paino grammoina
31.10348
Puhtaus
999.9
Kulta paino troy unsseina
1
Pituus
41
Leveys
24
Paksuus
1.71
Valmistaja
The Perth Mint, Australia

Etupuoli

Yhden unssin laatan etupuolella on LBMA:n rekisteröimä Perth Mintin logo, johon on kuvattuna joutsen. Laatan keskellä on tekstit "99.99%", "PURE GOLD" sekä "1 OUNCE".

Kääntöpuoli

Yhden unssin kultalaatan kääntöpuoli on mattapintainen ja siinä on pieniä kiiltäviä kengurunkuvia.

Pakkaus

Yhden unssin kultalaatta on pakattu sinetöityyn, läpinäkyvään pakkaukseen. Reunan ympärille muodostuu sana VOID, mikäli pakkaus avataan. Tämä varmistaa, että laattasi on varmasti aiemmin avaamattomassa pakkauksessa. Laatan pakkaus on hiilenmusta ja siinä on vesileiman kaltainen rahapajan joutsen-logo. Aiempien vuosien laatat ovat vihreässä pakkauksessa.

Aitoustodistus

Vastaava paino ja kultapitoisuus on lyöty 1 unssin laatan etupuolelle. Samat tiedot on painettu myös pakkauksen takaosaan, jossa on painettuna myös laatan paino troy-unsseina, yksilöllinen sarjanumero sekä vahvistetun tutkijan allekirjoitus. Pakkaus toimii allekirjoitettuna aitoustodistuksena.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.