Luo uusi vahti
Luo uusi hintarobotti
+ -
Luo uusi hintarobotti
Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

2,5 gramman kultalaatta, eri valmistajia

Ei varastossa
Tavex tarjoaa 2,5 gramman kultalaattoja tunnetuilta eri valmistajilta. Kaikki kultalaatat ovat ehjissä pakkauksissaan, hyväkuntoisia ja valmistettu 99,99 ... lue lisää
Myymme Ostamme
-
165,91 €
Kaikki kuvat ovat vain suuntaa antavia eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti kyseistä tuotetta.

Esittely

Tavex tarjoaa 2,5 gramman kultalaattoja tunnetuilta eri valmistajilta. Kaikki kultalaatat ovat ehjissä pakkauksissaan, hyväkuntoisia ja valmistettu 99,99 % puhtaasta kullasta. Laattojen valmistajia ovat mm.: Itävallan rahapaja, UBS, Heraeus, Metalor, Umicore ja Credit Suisse. Näitä laattoja tarjoamme varastotilanteen mukaan.

 

Miksi ostaa

 • Kultalaatan .9999 puhtaus on taattu. Tavex myy suurimpien eri valmistajien kultalaattoja.
 • 2,5 gramman kultalaatat ovat edullisia mutta elegantteja lahjoja. Laatan koko tekee siitä kohtuullisen hintaisen, mutta hyvin sopivan lahjaksi.
 • 2,5 gramman kultalaatat ovat rahaa. Tavexin myymät 2,5 gramman kultalaatat ovat vaihdettavissa rahaksi sijoituskullalla kauppaa käyvissä yrityksissä maailmanlaajuisesti.
 • 2,5 gramman kultalaatta on painonsa arvosta kultaa. 2,5 gramman kultalaatan arvo on suoraan sidoksissa kullan maailmanmarkkinahintaan.

Kullan ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja arvon säilyttämistä

Kullan arvo on vuosien saatossa noussut tehden siitä hyvän arvon säilyttäjän.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  181,63 €
 • Takaisinostohinta
  165,91 €
 • Riski nyt
  15,72 €

Fakta: Kullan hinta EUR on noussut 82.22% viimeisen 8 vuoden aikana. Alimmillaan hinta oli 1011,47 EUR/oz ja korkeimmillaan 2286,90 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 2162,48 EUR/oz

Tuotteen paino grammoina
2.5
Kulta paino grammoina
2.5
Puhtaus
999.9
Kulta paino troy unsseina
0.08038
Pituus
19
Leveys
11.5
Paksuus
0.8
Valmistaja
eri valmistajia

Etupuoli

Laatan muotoilu vaihtelee sen valmistajan mukaan. 

Kääntöpuoli

Laatan muotoilu vaihtelee sen valmistajan mukaan.

Pakkaus

Kultalaatat toimitetaan niiden alkuperäisissä tehdaspakkauksissa.

 

Aitoustodistus

Vastaava paino, kultapitoisuus, yksilöllinen sarjanumero (osassa laatoista) sekä vahvistetun tutkijan leima, jotka löytyvät niin laatasta kuin pakkauksestakin. Pakkaus toimii allekirjoitettuna aitoustodistuksena.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.