Luo uusi vahti
Luo uusi hintarobotti
+ -
Luo uusi hintarobotti
Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

5 gramman PAMP Lunar kultalaatta 2021, härkä

Ei varastossa
Tavexilla on ilo tarjota PAMP Lunar 5 gramman kultalaattoja. PAMPin, Sveitsin keskuspankin sekä LBMA:n valtuuttaman maailmankuulun sveitsiläisen ... lue lisää
Myymme Ostamme
-
346,78 €
Kaikki kuvat ovat vain suuntaa antavia eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti kyseistä tuotetta.

Esittely

Tavexilla on ilo tarjota PAMP Lunar 5 gramman kultalaattoja. PAMPin, Sveitsin keskuspankin sekä LBMA:n valtuuttaman maailmankuulun sveitsiläisen jalometallivalimon, valmistamien kultalaattojen kuva-aiheena on härkä. Härkä on yksi kahdestatoista muinaisen kiinalaisen kalenterin eläinaiheesta. Tämän kultalaatan laatu on vertaansa vailla. Kiiltävät pinnat yhdistettynä huurteisen elegantteihin kuvioihin saavat valon heijastumaan kultalaatan pinnalta kullan eri vivahteissa. Laatta on ikimuistoinen lahja.

Hankkimalla tämän elegantin kultalaatan, et saa ainoastaan arvokasta jalometallia Sveitsiläisen osaamisen huipulta, mutta myös vaihtoehtoista fyysistä valuuttaa, jolla on taattu vaihtuvuus niin jalometallien osto- ja myyntiliikkeissä kuin rahoituslaitoksissa ja sijoittajienkin keskuudessa.

Miksi ostaa

 • PAMPin 5 gramman Lunar kultalaatat perustuvat vaalittuun kiinalaiseen kalenteriin. Härän vuonna syntyneitä kuvaillaan luotettaviksi ja helliksi, mutta samaan aikaan paineensietokykyisiksi ja hyviksi johtajiksi. Kiltti, älykäs, työteliäs, rehellinen, vahva ja päättäväinen - härässä on monta hyvää ominaisuutta.
 • PAMPin 5 gramman Lunar kultalaatat ovat ainutlaatuisia lahjoja rakkaimmillesi. Anna kunnianosoitus heille, joita arvostat, huomioimalla heidän ansionsa ja syntymävuotensa puhtaalla .9999 pitoisuuden kullalla. Lahja, joka pysyy lahjansaajan mukana aina.
 • .9999 kultalaattojen puhtaus on taattua. PAMPin valmistus- ja jalostusprosessia valvovat Swiss Federal Bureau for the Control of Precious Metals sekä LBMA:n (London Bullion Market Association) vahvistetut tutkijat, taaten PAMPin kultalaatoille tiukat laatu- ja puhtausvaatimukset.
 • PAMPin Lunar kultalaatat ovat puhdasta ammattitaitoa kullassa. Viiden gramman kultalaatta on valmistettu korkeimmalla sveitsiläisellä insinööritaidolla. Siinä yhdistyy kiiltävät pinnat sekä huurteisen elegantit kuviot. Ne tekevät laatasta katseenvangitsijan jokaiselle, joka arvostaa taidokasta käsityötä.
 • PAMPin 5 gramman kultalaatta on painonsa verran kultaa. PAMPin viiden gramman Lunar kultalaattojen arvo perustuu nimenomaan kultapitoisuuteen ja kullan maailmanmarkkinahintaan.
 • PAMPin Lunar kultalaatat ovat rahaa. PAMPin kultalaatat on hyväksytty "Good Delivery" laatoiksi Sveitsin keskuspankin, LBMA:n ja kaikkien maailman suurimpien raaka-ainepörssien toimesta. Tämä takaa laattojen maailmanlaajuisen vaihtuvuuden jalometallikauppiaiden, pankkien sekä sijoittajien keskuudessa.

Kullan ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja arvon säilyttämistä

Kullan arvo on vuosien saatossa noussut tehden siitä hyvän arvon säilyttäjän.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  491,52 €
 • Takaisinostohinta
  346,78 €
 • Riski nyt
  144,74 €

Fakta: Kullan hinta EUR on noussut 86.08% viimeisen 8 vuoden aikana. Alimmillaan hinta oli 1011,47 EUR/oz ja korkeimmillaan 2286,90 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 2212,17 EUR/oz

Historia

PAMP Lunar 5 gramman kultalaatta - Härän vuosi

Härän vuoden laatat ovat osa PAMPin menestyksekästä Lunar sarjaa. Laattaan on lyöty kaunis kuva niin etu- kuin kääntöpuolellekin. Laattoja on saatavana niin 999.9 puhtaana kultana kuin 999 puhtaana hopeanakin. Punainen PAMPin sinetöity pakkaus tekee härän vuoden laatasta upean lahjan tai keräilykohteen.

 

Härän vuosi 2021, muotoilun yksityiskohdat ja symboliikka

PAMP esittelee viimeisimmän version suositusta Lunar-sarjan kultalaatasta, joita lyödään kokoelmaan vuosittain juhlistaen kunkin vuoden itämaisen kalenterin eläinhahmoa. Vuonna 2021 tämä eläin on härkä. Uskotaan, että härän ominaisuudet vaikuttavat tulevaan vuoteen, joka alkaa kiinalaisesta uudestavuodesta 12. helmikuuta. Härkä on 12-osaisen kalenterin toinen eläin. Härät olivat elintärkeitä maataloudessa kiitos niiden voiman ja sitkeyden, mutta kuitenkin varovaisen luonteen ansiosta. Härän vuonna syntyneet henkilöt voivat vaikuttaa hitailta ryhtymään toimeen, mutta tämä on vain harhaa. Härkä on todellakin ahkera, mutta ymmärtää myös että fyysisen kestävyyden ohella varovaisuus, itsetuntemus ja kärsivällisyys ovat välttämättömiä menestyksekkään tuloksen syntymisessä. Härkä tietää, että kaikista huolella istutetuista ja viljellyistä siemenistä kasvaa runsas sato. Härkä liitetään vahvasti suureen ja hedelmälliseen tulokseen, jos sitä kunnioitetaan asianmukaisesti.

Tämä symboliikka muiden perinteikkäiden ominaisuuksien ohella on selkeästi esillä PAMPin komeassa härän vuoden kultalaatan muotoilussa. Laatan kääntöpuolella voimakas härkä on juomatauolla veden äärellä, josta myös heijastuu härän kuva. Härän takana on persikkapuu, jonka kukkien sanotaan tuovan härälle onnea. Kuvassa kukat ovat vasta puhkeamassa kukkaan, symboloiden sitä, että härkä ymmärtää, että puu takuulla kukkii juuri oikealla hetkellä, oikeaan aikaan. Härkä katsoo kuvassa kaakkoon, sen onnen suuntaan. Laatan etupuolella härkä on kuvattu takaa kumpareen takana. Kumpareella persikkapuun vierellä on puinen kärry ääriään myöden täynnä kultakolikoita. Metallit, kuten kulta liitetään vahvasti vuoteen 2021. Puun runkoa vasten nojaa irrallinen kärrynpyörä odottamassa korjaamista. Härkä on kuitenkin tietoinen, että ajallaan kaikki muuttuu hyväksi. Monessa kulttuurissa pyörä symboloikin ajan syklejä, ja kärsivällisellä härällä on uskoa omaan työmoraaliinsa, vahvuuteensa ja kestävyyteensä.

Kute aina, PAMPin Lunar-sarjan laatat on suljettu häikäisevän punaiseen CertiPAMP-pakkaukseen. Punainen väri on perinteinen lahjan väri kiinalaisen uudenvuoden aikaan.

Lyödyt kultalaatat valmistetaan vartavasten tähän tarkoitukseen kehitetyllä menetelmällä. Prosessi alkaa lämmittämällä kulta uunissa, kunnes se muuttuu sulaneeksi massaksi. Lämmitysprosessin aikana kulta puhdistetaan epäpuhtauksista niin, että jäljelle jäävän kultamassan puhtaus on 99,99 %. Tämän jälkeen sulanut kultamassa kaadetaan yleensä suuren laatan mallisiin muotteihin. Muotissa kulta saa jäähtyä ja jähmettyä. Jähmettynyt kulta siirretään jyrsimeen, joka muokkaa ison kultalaatan useaksi pienemmäksi paneeliksi. Sitten paneelit siirretään painokoneeseen, joka lyö kultapaneeleista aihioita. Seuraavassa vaiheessa jokainen aihio punnitaan ja tarkastetaan. Tarkastuksen läpäisevät laatat kiillotetaan. Viimeisessä vaiheessa kultalaatta-aihio siirretään koneeseen, jossa laattaan lyödään leimasimella suurella voimalla haluttu kuviointi ja teksti. Vastalyöty laatta tarkastetaan ja sinetöidään väärennöksiltä suojaavaan läpinäkyvään pakkaukseen. 

PAMP - taiteellisia jalometallituotteita

PAMP perustettiin vuonna 1977 Sveitsissä ja se on siitä lähtien kasvanut yhdeksi maailman tärkeimmistä jalometallilaattojen valmistajista. Laattojen painot vaihtelevat 1 grammasta 400 unssiin (12,44 kg). PAMPin päätoimipiste sijaitsee pittoreskissa sveitsiläisessä Castel San Pietron kylässä, missä se toimii edistyksellisenä jalostamona ja tehtaana. Tehdas edustaa korkeinta sveitsiläistä insinööritekniikkaa ja viimeisintä teknologiaa jalometallien jalostuksessa. Alansa markkinajohtajana PAMP oli ensimmäinen jalometallien jalostaja, joka löi laattoihinsa kauniita kuvioita tavallisen sileän pinnan sijaan. Yksi näistä kuvista on kaunis Lady Fortuna, onnen jumalatar roomalaisessa mytologiassa. Fortuna laatasta tuli yksi maailman suosituimmista ja se on tänä päivänä PAMPin tavaramerkki. Ei ole ihme, että kirjainlyhenne PAMP (Produits Artistiques Métaux Précieux) tarkoittaa taiteellisia jalometallituotteita. PAMPin korkealaatuiset jalometallilaatat on akkreditoitu Sveitsin keskuspankin sekä LBMA:n (London Bullion Market Association) puolesta, tehden niistä suosittuja vaihtoehtoja niin johtavien rahoituslaitosten, keskuspankkien, sijoittajien ja keräilijöiden keskuudessa ympäri maailman.

PAMP on Lontoon jalometallipörssiyhdistyksen jäsen (London Bullion Market Association, LBMA)

LBMA, eli London Bullion Market Association, perustettiin itsenäiseksi valvontaelimeksi Britannian keskuspankin toimesta vuonna 1987. LBMA:n juuret voidaan jäljittää kauas 1700-luvulle, jolloin Lontoo alkoi nousta maailman johtavaksi jalometallikaupan keskukseksi. Lontoon kultapörssiksikin kutsuttu LBMA oli säädelty Lontoon tärkeimpien jalometallikauppiaiden ja -valmistajien toimesta. Ne valvoivat pörssiä valtuuttamalla jalometallijalostamoita London Good Delivery -luetteloon. Vain ne jalostamot, jotka täyttivät LGD:n asettamat laatu- ja puhtausvaatimukset, olivat oikeutettuja toimimaan Lontoon jalometallipörssissä. Nykyisin yli 135 yhtiötä, sisältäen joitakin suurimmista jalometallien jalostamoista, varastointiyrityksistä, valmistajista sekä myynti- ja ostoliikkeistä, ovat LBMA:n jäseniä. Ne kaikki yhdessä muodostavat osan LBMA:sta, maailman arvostetuimmasta ja luotetuimmasta kansainvälisestä kulta- ja hopeajalostusta valvovasta viranomaisesta. LBMA:n pääasiallinen rooli on johtaa Good Delivery -luetteloa, joka on tänä päivänä kansainvälinen normi kulta- ja hopealaattojen laadulle ja analysoinnille. PAMP on ollut LBMA:n jäsen vuodesta 1987.

Tuotteen paino grammoina
5.0005
Kulta paino grammoina
5
Puhtaus
999.9
Kulta paino troy unsseina
0.16075
Pituus
23.3
Leveys
14
Paksuus
0.83
Valmistaja
PAMP, Sveitsi

Etupuoli

Viiden gramman laatan yläosassa on PAMPin virallinen leima ja teksti "SUISSE". Laatan keskellä on tekstit "5 g", "GOLD" ja "999.9" merkiten 99,99 % puhdasta kultaa. Laatan alareunassa on laatan yksilöllinen sarjanumero ja vahvistetun tutkijan leima, joka takaa kullan puhtauden. Härkä on kuvattuna niin etu- kuin kääntöpuolellakin. Laatan etupuolella härkä on kuvattu takaa kumpareen takana. Kumpareella persikkapuun vierellä on puinen kärry ääriään myöden täynnä kultakolikoita. Metallit, kuten kulta liitetään vahvasti vuoteen 2021. Puun runkoa vasten nojaa irrallinen kärrynpyörä odottamassa korjaamista. Härkä on kuitenkin tietoinen, että ajallaan kaikki muuttuu hyväksi. Monessa kulttuurissa pyörä symboloikin ajan syklejä, ja kärsivällisellä härällä on uskoa omaan työmoraaliinsa, vahvuuteensa ja kestävyyteensä.

Kääntöpuoli

Uniikki etu- ja kääntöpuolen design - PAMPin Lunar-laattojen tavaramerkki - kuvaa voimakasta härkää juomatauolla veden äärellä, josta myös heijastuu härän kuva. Härän takana on persikkapuu, jonka kukkien sanotaan tuovan härälle onnea. Kuvassa kukat ovat vasta puhkeamassa kukkaan, symboloiden sitä, että härkä ymmärtää, että puu takuulla kukkii juuri oikealla hetkellä, oikeaan aikaan. Härkä katsoo kuvassa kaakkoon, sen onnen suuntaan.

Pakkaus

Viiden gramman kultalaatta on pakattu sinetöityyn, läpinäkyvään pakkaukseen. Suuremmissa tilauksissa sinetöidyt laatat ovat saatavilla 25 kpl kovamuovisissa laatikoissa. Laatan sinetöidyn pakkauksen väri on molemmin puolin punainen.

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.