Luo uusi vahti
Luo uusi hintarobotti
+ -
Luo uusi hintarobotti
Hintarobottien yhteenveto

Voit peruuttaa hintarobotin koska tahansa, eikä sinulla ole mitään rahallisia velvoitteita, kun hintarobotti tekee tilauksen.

1 oz Australian Lohikäärme 2018 suorakaiteen mallinen hopeakolikko

Ei varastossa
Perth Mint on julkaissut ainutlaatuisen suorakulmaisen 1 oz hopeakolikon, johon on kuvattuna kiinalainen lohikäärme. Lohikäärme on kiinalaisessa ... lue lisää
Myymme Ostamme
-
25,95 €
Kaikki kuvat ovat vain suuntaa antavia eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti kyseistä tuotetta.

Esittely

Perth Mint on julkaissut ainutlaatuisen suorakulmaisen 1 oz hopeakolikon, johon on kuvattuna kiinalainen lohikäärme. Lohikäärme on kiinalaisessa kulttuurissa ylimaallinen myyttinen olento, joka symboloi valtaa, voimaa, vaurautta sekä hyvää onnea. Lohikäärme kuvataan usein yhdessä hohtavan tai liekehtivän helmen kanssa. Lohikäärmeiden uskotaan myös olevan veden ja sään valtiaita. Kukin kolikko on lyöty Perth Mintillä 1 unssin painoiseksi 99,99 % puhtaasta hopeasta. Kolikot ovat laillisia maksuvälineitä Australiassa. Perth Mint lyö näitä harvinaisia kolikoita enintään 500 000 kappaletta.

Miksi ostaa

 • Vuoden 2018 suorakaiteen malliset Australian Lohikäärme hopeakolikot ovat rahaa. Tämä uusi suorakaiteen mallinen Lohikäärme-kolikko on luokiteltu lailliseksi maksuvälineeksi Australiassa ja sen nimellisarvo on 1 AUD. 
 • Vuoden 2018 suorakaiteen malliset Australian Lohikäärme hopeakolikot ovat ylellisiä. Suorakaiteen mallisten Lohikäärme-kolikoiden valmistus on rajattu 500 000 kappaleeseen. 
 • Vuoden 2018 suorakaiteen malliset Australian Lohikäärme hopeakolikot on tehty huippulaadukkaiksi. Kukin kolikko on lyöty Perth Mintille ominaisella tarkalla silmällä yksityiskohtiin.
 • Vuoden 2018 suorakaiteen mallisten Australian Lohikäärme hopeakolikoiden muotoilu on raikas ja moderni. Perth Mint on laajentanut valikoimaansa sijoittajille näillä uudenlaisilla suorakaiteen mallisilla kolikoilla, jotka on lyöty suosittujen lyötyjen hopealaattojen muotoon.

Hopeatuotteiden ostaminen tarkoittaa matalia riskejä ja varallisuuden säilyttämistä

Hopean arvo on noussut vuosien aikana ja tehnyt siitä hyvän tavan säilyttää varallisuutta.

 • Tuotteen arvo (1kpl)
  48,36 €
 • Takaisinostohinta
  25,95 €
 • Riski nyt
  22,41 €

Fakta: hopean hinta EUR on noussut 59.91% viimeisen 8 vuoden aikana. Alhaisimmillaan hinta oli 10,57 EUR/oz ja korkeimmillaan 29,94 EUR/oz. Nykyinen maailmanmarkkinahinta on 28,25 EUR/oz

Historia

Elementit kolikkoon on valittu huolella, jotta ne välittäisivät kiinalaisen taruston ja legendan merkityksen. Kolikkoon on kuvattu itämainen lohikäärme, myyttinen olento, jota kunnioitetaan sen hyväntahtoisuuden vuoksi. Lohikäärmeen kiemurteleva hahmo jahtaa liekehtivää helmeä, jolla uskotaan olevan mystinen voima toteuttaa ihmisten toiveita. Kiinalainen lohikäärme on ilman ja veden hallitsija. Tämä tarumainen olento on epäilemättä yksi kiinalaisen kulttuurin tunnetuimpia tunnusmerkkejä ulkomailla. Kolikon lohikäärme-tunnuksen uskotaan tuovan voimaa, vaurautta ja hyvää onnea.

Kukin kolikko on lyöty Perth Mintille ominaisella tarkalla silmällä yksityiskohtiin ja niiden valmistus on rajattu 500 000 kappaleeseen.

The Perth Mint on maailmalla tunnettu rahapaja, joka sijaitsee läntisessä Australiassa Perthin kaupungissa. The Perth Mint perustettiin vuonna 1896 Britannian kuninkaallisen rahapajan toimesta Länsi-Australiassa vastalöydetyn kultaesiintymän johdosta. Perth Mintin tehtävänä oli puhdistaa kultamalmia kaivoksista ja lyödä hallitsijan kuvalla varustettuja kultakolikoita. Vuosien 1899 ja 1931 välillä The Perth Mint tuotti huomattavan määrän kultakolikoita, joita ryhdyttiin käyttämään valuuttana Australiassa ja Brittiläisessä imperiumissa. Perth Mintin valvonta luovutettiin briteiltä Länsi-Australialle vuonna 1971. Tänä päivänä The Perth Mint on tunnustettu poikkeuksellisen laadukkaista maailmanluokan sijoituskolikoistaan kuten Lunar-sarja ja hopeakolikot Kookaburra ja Koala. The Perth Mint on ollut Lontoon kultapörssin (LBMA:n edeltäjä) jäsen vuodesta 1934. 

Tuotteen paino grammoina
31.107
Hopea paino grammoina
31.10347
Puhtaus
9999
Hopea paino troy unsseina
1
Halkaisija
47.6
Paksuus
-
Nimellisarvo
1 dollari
Valmistaja
The Perth Mint, Australia

Etupuoli

Kolikon etupuolelle on kuvattuna Ian Rank-Broadleyn muotokuva kuningatar Elizabeth II:sta, kolikon nimellisarvo, vuosiluku 2018 sekä kolikon paino ja hopeapitoisuus.

Kääntöpuoli

Kolikon kääntöpuolella on liekehtivää helmeä jahtaava kiinalainen lohikäärme, taustallaan tuuli, pilviä ja vettä. Myös rahapaja Perth Mintin tunnus 'P' on lyöty kolikkoon.

Pakkaus

Kolikot myydään joko irrallisina tai 20 kpl erissä rahapajan muoviputkiloissa. 

Turvallinen ja nopea toimitus Postin kautta

Tilauksesi lähetetään kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi, tilauksesi lähtee matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat Postilta ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestäsi. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteestämme Helsingistä heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli varastotilanteemme on puutteellinen, olemme sinuun yhteydessä viivästyksestä.

Vakuutus

Lähetys on täysin vakuutettu ja on hyvin epätodennäköistä, että paketti katoaisi tai vaurioituisi. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, Posti on velvollinen korvaamaan tuotteet täydestä arvostaan.

Seuranta

Kun tuotteet on pakattu ja lähetetty, saat sähköpostiisi ohjeet lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Tavex tarjoaa helpon ja turvallisen toimitustavan tilauksiin. Katso tarkemmat toimituskulut.

Laaja varastosaatavuus

Valtaosa Tavexin tuotteista löytyy aina varastosta ja siksi Tavex voi tarjota tuotteille nopean toimituksen markkinoiden johtavaan hintaan. Tavex on useiden suurimpien rahapajojen (esim. Perth Mint, Itävallan rahapaja, China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse ja Valcambi) sekä useiden muiden tehtaiden ja myyjien virallinen yhteistyökumppani.

Nouto samana päivänä

Voit tulla myymäläämme ostoksille tai tutustumaan tuotteisiin. Mikäli haluat ostaa sijoituskultaa tai -hopeaa, voit tehdä sen myymälässämme joko käteis- tai korttimaksulla tai tilisiirtona. Voit myös tehdä tilauksen nettikaupastamme ja suorittaa maksun tilisiirtona. Mikäli suoritat maksun saman pankkiryhmän sisällä kuin missä Tavexin pankkitili on, ovat tilaamasi tuotteet noudettavissa heti maksun suoritettuasi. Muussa tapauksessa voit noutaa tuotteet seuraavana pankkipäivänä, heti kun raha näkyy Tavexin tililllä.

Alhaiset hinnat

Yli 25 vuoden kokemus ja suuret vaihdettavat määrät ovat mahdollistaneet meidät tekemään kauppaa markkinoiden parhain hinnoin. Tavexin kanssa voit maksimoida sijoituksesi alhaisten marginaalien vuoksi.

Tuote loppu varastosta

Tämä tuote on juuri nyt loppu varastosta, mutta voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 68 149 149 tai sähköpostitse tavex@tavex.fi.

Varaa ilmainen konsultointi
Opi lisää sijoitustuotteista ja saa arvokkaita näkemyksiä markkinoista.